La UEI i les associacions Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya, Unió d’Empresaris de la Fusta, la Unió de Perruqueria i Estètica y LYNE Group han signat aquesta passada setmana el conveni amb Banc Sabadell.

La Unió Empresarial, que ja tenia conveni amb aquesta entitat bancària, ha ratificat i actualitzat el seu conveni personalitzant les condicions de l’acord per a cadascuna de les associacions.

Els convenis es van formalitzar amb la presència dels seus secretaris generals i, per part de Banc Sabadell, el Sr. Benito Reales, Director Regional del Vallès Oriental – Osona.

Banc Sabadell és una entitat compromesa amb el desenvolupament econòmic i dona suport als empresaris en els seus negocis, facilitant el finançament i acompanyant les empreses.

Per altra banda, la UEI té entre els seus objectius estratègics, facilitar la creació de projectes empresarials mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament als emprenedors en els començaments de l’activitat empresarial.

Per aquest motiu, ambdues entitats han reprès la seva col·laboració, actualitzant i millorant les condicions per oferir als seus associats.

 

Recorda que tenim tots els nostres convenis al següent enllaç: Convenis