ASSOCIACIONS ADHERIDES

GREMI D’AUTOMOCIÓ DE CATALUNYA – GAC

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) és una organització d’àmbit català situat dins del sector de l’automoció. Dins del ventall que suposa el sector de l’automoció, el GAC representa als tallers de reparació de vehicles a motor, tant de turismes com vehicles industrials, agrícoles o motocicletes.

GREMCAR – GREMI DEL CARAVÀNING

El Gremi d’Empresaris de Caravàning – GREMCAR, és una associació professional que engloba la majoria d’empreses del caravàning des de l’any 1984, i treballa en la promoció, reconeixement i ordenació del sector a tots els nivells, tant en els privats com en els estaments oficials.

UNIÓ PATRONAL METAL·LÚRGICA

La Unió Patronal Metal·lúrgica del Vallès Oriental es fundà l’any 1977 com a òrgan de representació, gestió i defensa dels interessos empresarials comuns als seus associats. El nínxol de mercat són les empreses del sector de la metal·lúrgia de la comarca del Vallès Oriental.

CENTRE EMPRESARIAL METAL·LÚRGIC

El Centre Empresarial Metal·lúrgic es va fundar l’any 1998 amb la finalitat d’integrar i acollir totes les empreses, que l’activitat econòmica principal constitueixi la metal·lúrgia en els diferents sectors i subsectors, i que s’integrin en tot l’àmbit del Vallès.

ASSOCIACIÓ BALNEÀRIA

L’Associació Balneària es va fundar l’any 1984 amb la finalitat de la promoció i defensa de la imatge i el prestigi del sector sanitari i turístic que representa i de la gestió dels interessos generals, econòmics i professionals dels seus associats.

ASSOCIACIÓ D’HOTELS VALLÈS ORIENTAL

L’Associació d’Hotels del Vallès Oriental, que neix amb l’ànim d’agrupar a tot el sector hoteler, en defensa del sector i el territori del Vallès Oriental. Té la finalitat de defensar els interessos del sector que van intrínsicament lligats als interessos del turisme, el sector industral i el comerç del territori.

UNIÓ DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA

A la Unió de Perruqueria i Estètica es vetlla pels interessos del sector de la bellesa, tant en perruqueria com en estètica, i pretén tenir contacte amb els socis, per tal d’intercanviar impressions i tractar temes que afecten el sector. El gremi escolta les propostes i suggeriments dels associats per tal d’ampliar els serveis i que s’adaptin a les necessitats de cada associat.

GREMI D’ESTÈTICA DE CATALUNYA

El Gremi Artesà d’Estètica i Bellesa de Catalunya és una associació professional que integra totes les persones que es dediquen a la prestació professional dels serveis d’Estètica i Bellesa amb l’objectiu de la promoció, defensa i tutela dels interessos dels professionals del sector i fer front d’una manera conjunta als problemes particulars i genèrics dels empresaris.

UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA FUSTA

La Unió d’Empresaris de la Fusta reuneix les empreses de la fusta del Vallès Oriental en un mateix col·lectiu. El gremi té la finalitat d’enfortir als empresaris de la fusta davant l’administració i tenir més força en les reivindicacions dels sectors.

ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS POLÍGON PALOU NORD

L’Associació d’Empresaris Polígon Palau Nord és una associació que engloba a les empreses del polígon industrial Palau Nord situat al municipi de Granollers. La finalitat és vetllar pel manteniment, la seguretat i tenir una representativitat davant dels organismes oficials.

ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS POLÍGONS INDUSTRIALS DEL CIRCUIT

L’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials del Circuit és una associació que engloba a les empreses dels polígons industrials del Circuit de Barcelona-Catalunya situats entre les poblacions de Montmeló i Granollers. La finalitat és vetllar pel manteniment, la seguretat i tenir una representativitat davant dels organismes oficials.

ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE CROWDFUNDING

L’Asociación Española de Crowdfunding és una associació que engloba empreses de crowdfunding de tot el territori espanyol. L’objectiu és promoure el crowdfunding com una forma valuosa i viable per empreses i/o projectes amb la finalitat de recaptar recursos econòmics per la seva viabilitat econòmica.