ACORDS I DESCOMPTES

CARBURANT

La UEI li apropa una targeta per pagar autopistes i carburants a més de 3.000 benzineres del territori nacional amb els següents descomptes:

Fins a 10 cts. de descompte per litre de GASOIL i fins a 7 cts. de descompte per litre en BENZINA. Dispositius VÍA-T Gratuïts.

ASSEGURANCES

CATALANA OCCIDENTE és una empresa dedicada a les assegurances. Oferirà els seus serveis amb condicions preferents, a tots els associats de la Unió Empresarial.

SANITAT PRIVADA

La Mútua és l’única entitat asseguradora del Vallès Oriental amb un centre clínic de medicina privada d’alta qualitat, situat al cor de Granollers.

Sota una experiència de més de 50 anys al servei dels seus mutualistes, ofereixen preus especials a tots els associats a la Unió Empresarial.

Li ofereix tarifes personals i també per als seus treballadors.

ENTITAT BANCÀRIA

Banc Sabadell treballa en PRO dels professionals. Per això, manté acords de col·laboració amb el nostre col·lectiu per oferir-te avantatges específics segons les teves necessitats.

Si busques promoure la teva feina, protegir els teus interessos o els teus valors professionals, amb Banc Sabadell ho pots fer.

Més informació.

CONSULTORIA EN QUALITAT I MEDI AMBIENT

AEQ neix amb la vocació de treballar amb les PIMES en la implantació de Sistemes de Gestió de Qualitat i Sistemes de Gestió Mediambiental.

Amb el conveni establert amb la UEI, AEQ ofereix als socis una primera consulta gratuïta i 10% de descompte en els serveis facturats.

SERVEIS D’ENGINYERIA I ARQUITECTURA

Bellavista Enginyeria és una empresa dedicada a la realització de projectes d’enginyeria i construcció en l’àmbit industrial, comercial, d’habitatges, medi ambient, telecomunicacions i instal·lacions en general.

A través de la UEI obtindrà assessorament gratuït i altres descomptes.

CENTRE ESPORTIU I DE BELLESA

L’Espai Wellness és un centre esportiu i de bellesa de referència a la comarca del Vallès Oriental. Tots els associats a la Unió Empresarial, tenen un 10% de descompte addicional en el cas de pagament anual. En cas de fer pagament mensual, obtindran un 50% de descompte a la matrícula.

SOPARS I DINARS D’EMPRESA

El Mas de Sant Lleí és una finca privada situada a Vilanova del Vallès amb més de 40 hectàrees, que acullen una magnífica casa senyorial del s. XII amb unes vistes espectaculars. La finca ofereix una gastronomia tradicional i acurada, presentada de forma innovadora i creativa.

Aquesta masia és l’escenari de la nostra Nit Empresarial – Premis UEI, i ofereixen a tots els associats l’aperitiu gratuït en el menú de gala.

TELECOMUNICACIONS

L’empresa de telecomunicacions Goufone ofereix a tots els associats/des a la patronal del Vallès Oriental un ampli ventall d’avantatges especials per contractar els serveis d’internet fibra òptica, televisió digital, telefonia mòbil i fix.

COL·LABORACIÓ AMB FUNDACIÓ

El Viver de Bell-lloc és una fundació que té com a missió, promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental de la comarca del Vallès Oriental, mitjançant la realització de projectes empresarials.

Gràcies al conveni signat amb la UEI, la contractació dels seus serveis per les empreses associades tindrà avantatges.

FORMACIÓ IDIOMES

La Unió Empresarial té conveni amb AIT Language School, una empresa dedicada a la formació d’idiomes. Aquest conveni ofereix a tots els socis de la Unió Empresarial i dels seus gremis i associacions adherides, condicions avantatjoses com: Matrícula gratuïta, 10% de descompte en el preu/hora en classes d’idiomes impartides en l’empresa, 15% en el preu de les classes particulars en els centres de l’Ametlla i la Garriga, 25%  de descompte en el material del curs, entre d’altres.

Més informació

SERVEIS DE NETEJA

SECRILIM és una empresa amb més de 40 anys d’experiència al servei de neteja. Els serveis de Secrilim van orientats a dues línies: manteniments generals de qualsevol instal·lació i actuacions puntuals, disposant del personal altament qualificat i la logística pròpia per oferir aquests serveis. Els associats de la UEI podran gaudir d’aquest servei amb un tracte preferencial i unes condicions avantatjoses.

SERVEIS I PROGRAMES FORMATIUS

El CIM-UPC aplicarà condicions preferents als associats de la UEI en determinats serveis i programes formatius. Els associats gaudiran de descomptes en la matrícula dels cursos organitzats pels diferents programes de formació de CIM UPC.

Conveni LinkBig

LINKBIG

LINKBIG aplicarà condicions preferents als associats de la UEI en determinats serveis i programes formatius. Els associats gaudiran d’una primera visitai diagnòstic exploratori de màxim 1 hora a càrrec de LINKBIG

FELICICAT

feliciCat és empresa que te l’objectiu de treballar amb empreses qualsevol dels sis benestars que ens acosten a la felicitat individual en diferents àmbits de la nostra vida. Aquest conveni oferirà les millors condicions en: Estudis de clima laboral, Formació orientada a incrementar el benestar a l’empresa i Externalització de perfils professionals associats al benestar com Chief Happiness Officer o el Wellbeing Manager Responsable en Benestar.

Com associat  també disposaràs  gratuïtament de la Participació en estudis propis de feliciCat, accedint a les eines/instruments de medició, aprovades científicament sense cap cost.