La Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris és la Patronal de referència a la comarca del Vallès Oriental i una organització territorial de Foment del Treball.

Des de la Unió Empresarial-Cercle d’Empresaris, impulsem la construcció d’un projecte patronal sòlid, que defensa la competitivitat del nostre teixit empresarial i el benestar de la nostra societat. Així mateix, col·laborem estretament amb tots els agents econòmics i socials del territori per generar sinergies.

A la UEI ens mou l’esperit de servei als nostres associats. Volem acompanyar a les empreses i als empresaris a adaptar-se a les necessitats d’un món cada cop més global, tecnològic i canviant. Millorar la qualitat i la proximitat del servei, la informació i el suport que oferim als nostres associats és una part essencial de la nostra missió.

Treballem també per millorar la imatge i el reconeixement dels empresaris a la nostra societat. En el futur pròxim, caldrà donar resposta a grans reptes econòmics i socials, així com mediambientals. En aquest context, cal que els empresaris siguem reconeguts socialment com a actors decisius i imprescindibles per construir solucions efectives a aquests reptes.

Esperem seguir comptant amb el recolzament de tots vosaltres per a sumar esforços, amb l’objectiu de construir un entorn més favorable a la iniciativa empresarial, un país més pròsper i una societat millor.

Resto a disposició de la UEI-Cerclem, dels empresaris del Vallès Oriental i de la societat en general i em poso al vostre servei per allò en el que us pugui ser d’utilitat.

Cordialment,

Pep García
President UEI-Cerclem