amb ADN UEI2022-11-29T12:41:29+01:00
Mª Eugenia Gay al Cercle d'Empresaris

Mª Eugenia Gay, Delegada de Govern a Catalunya, trasllada un missatge positiu a la Unió Empresarial

El dimecres 9 de novembre el Cercle d’Empresaris va acollir a M. Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya, en un dels seus habituals dinars-tertúlia celebrats a la seu de la Unió Empresarial i en el que els empresaris tenen l’oportunitat de compartir taula amb algun referent polític o empresarial.

Més informació

AFV INICIA S.L, 50 anys especialitzant-se en l’aplicació del tractament superficial d’anoditzat sobre les peces d’alumini

AFV Inicia, anoditzat de l'alumini

A AFV INICIA, ens especialitzem en l’aplicació del tractament superficial d’anoditzat sobre les peces d’alumini un cop fabricades pel client, des de les més petites dimensions fins als 3 metres de llargada.

Els mercats d’aplicació dels nostres acabats són molt diversos, allà on és d’aplicació l’alumini també ho és l’anoditzat.

Principalment ens dirigim als sectors de l’automoció, indústria ferroviària i de transports, il·luminació, decoració, cosmètica, fabricació de maquinària i qualsevol altre àmbit industrial i de mecanització en general.

Si vols més informació, contacta’ns en el següent correu: comunicacio@uei.cat

Beneito&Faure assisteix a Matelec 2022

Beneito Faure asisteix a Matelec 2022

Beneito Faure ha assistit a Matelec 2022, un excel·lent esdeveniment celebrat del 15 al 18 de novembre que recull totes les solucions per al cicle de vida de l’edificació i en què Beneito Faure s’ha reafirmat com una rellevant empresa del sector de la il·luminació.

Més info
Hair Night Show

 150 professionals de la perruqueria participien al Hair Night Show de la UPE

La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental celebra un show per a professionals del sector en el que han participat alguns dels millors perruquers de la comarca.

Més info
Salvador Escoda presenta el seu logístic i EscodaStore de Sant Boi amb un nou vídeo realitzat amb dron

Salvador Escoda presenta el seu logístic i EscodaStore de Sant Boi amb un nou vídeo realitzat amb dron

Descobreix el cor de la seva operativa mitjançant un nou vídeo gravat mitjançant dron. El vídeo, ja disponible al canal YouTube de la distribuïdora, ha rebut centenars de visualitzacions en el poc temps que porta pujat al canal.

Més info
LA UEAC REUNEIX A 150 PROFESSIONALS DEL SECTOR DE L'AUTOMOCIÓ A LA TROBADA DE TALLERS DEL VALLÈS ORIENTAL

La UEAC reuneix a 150 professionals del sector de l’automoció a la trobada de tallers del Vallès Oriental

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) va celebrar la Trobada anual de tallers mecànics del Vallès Oriental. L’acte es va dur a terme a la seu del gremi, a l’Avinguda Europa 21, de Granollers, i va comptar amb 150 professionals del sector de l’automoció. La Trobada de Granollers va registrar per segon any consecutiu un altre rècord d’assistència.
Més info
Reverplas, 36 anys dedicat al sector de l'envàs de plàstic

Reverplas, 36 anys dedicat al sector de l’envàs de plàstic

Joan Reverter va decidir fundar el 1986, Reverplas, la voluntat i la tenacitat d’aquest reconegut empresari han estat fonamental per convertir aquesta empresa en un referent ineludible en el sector del desenvolupament i la fabricació d’envasos de plàstic.

Reverter ara fa 75 anys i Reverplas 36 i per a aquest empresari, considerat una de les persones amb més coneixement en l’àmbit del plàstic, és hora de fer un pas al costat, i començar a gaudir una mica més de la vida.

Seguir lleguint

Èxit de participacio en la ponencia sobre com vendre més en temps difícils de Pilar Soto

Èxit de participació en la jornada sobre vendes del Gremi d’Estètica

El dilluns 21 de novembre el Gremi d’Estètica, va acollir a Pilar Soto, Coach de negocis d’estètica, en una ponència sobre el moment actual econòmic i de com treballar diferents situacions per l’adaptació amb rapidesa.

L’esdeveniment, va comptar amb un tast de tes a càrrec de Tea Lovers, begudes  per a treballar en sinergia amb l’aparatologia i altres tractaments per a maximitzar els resultats en cabina.

Entorn a 80 professionals  de la bellesa van assistir a una jornada exitosa i positiva.

Ajuts del programa ”La Caixa” Empleo Joven

El programa d’ajuts ”La Caixa” Empleo Joven (2022) estan destinades a fomentar la generació d’ocupació estable i de qualitat dels joves inscrits al sistema nacional de garantia juvenil.

Des del 22 de novembre de 2022, les empreses que contractin persones joves d’entre 16 i 29 anys podran sol·licitar l’ajut directe de 4.800€ per a contractes indefinits amb un període mínim de permanència de 6 mesos.

Amplia informació

PROGRAMA 1+1

Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Això es farà a través de diferents paquets bàsics de digitalització, denominats paquets DTK.

Amplia informació