amb ADN UEI2024-06-14T07:46:19+01:00

Ja estan disponibles les fotografies de la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

El passat dijous 16 de maig va tenir lloc la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024 de la Unió Empresarial (UEI) 🏆

Un any més, et tornem a compartir totes les fotografies de l’esdeveniment. Ja les podeu descarregar clicant al següent botó.

FOTOGRAFIES

DINAR-TERTÚLIA amb José Luis Criado, notari i pilot de ral·lis

El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia el pròxim 18 de juny amb José Luis Criado, notari i pilot de ral·lis. Nascut a la Roca del Vallès, és notari des del 1988. A més, és el pilot espanyol amb més participacions en el Ral·li Dakar amb un total de 33 presències. La ponència, anomenada “Sinergies entre l’Alta Competició i el Món de l’Empresa”, tractarà de posar en valor l’esforç i el sacrifici que suposa la participació en una carrera tan dura com el Dakar en connexió amb el dia a dia de les empreses.

INSCRIPCIONS
MÉS INFORMACIÓ

Més de 300 empresaris assisteixen a la X Nit Empresarial

El passat dijous 16 de maig es va celebrar la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024 per donar un reconeixement públic a l’esforç, la constància, l’evolució i el treball de les empreses del territori vallesà. L’esdeveniment va tenir lloc al Mas de Sant Lleí on es van reunir més de 300 empresaris i personalitats del món econòmic i social per presenciar l’entrega de 8 premis a empreses del Vallès Oriental.

Més informació

LYNE Group inaugura els Afterworks d’estiu amb el CEO de Mundimoto

El dijous 25 d’abril LYNE Group, la comunitat de joves inconformistes de la Unió Empresarial (UEI), va inaugurar els Afterworks d’estiu amb la ponència de Josep Talavera, el CEO i fundador de Mundimoto Group. Més de cinquanta joves van assistir a l’esdeveniment per escoltar la història i l’experiència de Talavera en una xerrada amena moderada pel secretari general de LYNE, Aleix Colom Saborit.

Més informació

Des de la UEI et convidem juntament amb Montaner, marca insígnia de Grup Montaner, a un esmorzar-informatiu el pròxim dimarts 11 de juny, de 9.30h a 12:00h. En aquest esmorzar s’explicarà com donar compliment a aquesta normativa i es parlarà dels avantatges de propiciar entorns laborals diversos i inclusius.

Més informació

El Club de Golf Vallromanes és el nou espònsor del Cercle d’Empresaris de la UEI

Des de la Unió Empresarial (UEI) anunciem la incorporació del Club de Golf Vallromanes com a nou espònsor del Cercle d’Empresaris, conveni que es va oficialitzar el passat divendres 17 de maig a les instal·lacions del Golf amb el President, Pep Garcia, i el Director, Joaquim Colom, de la Unió Empresarial.

MÉS INFORMACIÓ

El nou canal informatiu del GAC ja està disponible a l’apartat de WhatsApp “CANALS”, dins de “Novetats”. Vols saber quins són els beneficis de seguir-nos i formar part d’aquesta comunitat digital? Clica al següent botó i descobreix el dia a dia del Gremi, comparteix la teva opinió amb la comunitat i molt més!

MÉS INFORMACIÓ

Salvador Escoda culmina les celebracions del 50è aniversari amb un esdeveniment multitudinari

Salvador Escoda S.A. distribuïdora de material per a diferents tipus d’instal·lacions ha rematat amb magnificència les celebracions en commemoració del 50è aniversari de la companyia amb un esdeveniment multitudinari marcat per l’emoció, l’afecte i sobretot el sentiment de “gran família” a Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ
OPINIÓ
Oriol López

Oriol López

Els 10 trets del líder proactiu

Fa uns dies, vaig dirigir un esmorzar directiu dedicat al lideratge convidat pel QDoor Business Center. Durant l’esmorzar, vam debatre amb un grup d’empresaris sobre com definíem al líder proactiu, arribant a 10 característiques que el fan especial. Concretament, el líder proactiu: Pren decisions basades en el que és apropiat per a la situació, independentment de la seva popularitat o potencial decepció. (…)

Llegir més

Oriol López

Pep García

La gran festa de l’empresa vallesana

Acabem de celebrar la 10a Edició de la Nit Empresarial-Premis UEI 2024 i podem afirmar que aquest esdeveniment s’ha convertit en la gran festa de l’empresa vallesana, el punt de trobada del món empresarial de la comarca. Els premis Unió Empresarial Intersectorial (UEI) són un acte de reconeixement a la força, la innovació, la visió, la competitivitat, el dinamisme i el compromís de l’empresariat vallesà. (…)

Llegir més

Kit Consulting – Assessorament digital a PIMES

El Govern destinarà 300 milions d’euros de fons europeus per llançar ‘Kit Consulting’, un programa destinat a les pimes perquè contractin serveis d’assessorament digital especialitzat i personalitzat per als seus negocis i amb què pretén arribar a 15.000 petites empreses.

Amplia informació

Línia de subvencions per a Nuclis d’R+D i Nuclis d’R+D Green

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió de subvencions a Nuclis d’R+D i Nuclis d’R+D Green, liderats per una empresa catalana i que tinguin com a objecte el progrés de la tecnologia mitjançant les línies següents.

Amplia informació

Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits a la garantia juvenil (2024)

Concessió de subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de persones joves a l’atur com a treballadors autònoms, que iniciïn la seva activitat econòmica o professional com a persona treballadora autònoma des del 20 setembre del 2023.

Amplia informació

Ajuts cupons acció a la competitivitat de l’empresa

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Amplia informació

Subvencions per a projectes de multilocalització

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió de la línia de subvencions per a projectes de multilocalització.

Amplia informació

Ajuts a les empreses del comerç, dels serveis, L’artesania i la moda 2024 – Empreses

Concessió de les subvencions en l’àmbit del comerç al detall i els serveis, amb la finalitat de promocionar i impulsar el sector comercial i de serveis, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors i en l’àmbit de la moda amb la finalitat de donar suport a la internacionalització de les marques catalanes de moda, entre altres.

Amplia informació

Ajuda a les actuacions de rehabilitació d’edificis

En el marc dels ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica dels habitatges, amb l’objectiu bàsic que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del consum d’energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda segons zona climàtica, es deriva el Programa 3, enfocat a les Actuacions de Rehabilitació d’Edificis. 

Amplia informació

Ajuts a l’Ocupació Mapfre: ACCEDEMOS 2024

MAPFRE concedeix ​​aquestes ajudes a petites empreses, autònoms i entitats socials per afavorir tant el manteniment de l’ocupació com la generació de nous llocs de treball.

Amplia informació

Programa Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Això es farà a través de diferents paquets bàsics de digitalització, denominats paquets DTK.

Amplia informació

Subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació)

Programa Treball i Formació per a la realització de projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Amplia informació

Subvencions per a noves oportunitats de negoci

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió de subvencions per a noves oportunitats de negoci que inclou les línies següents.

Amplia informació