Rexapats Ferrer; del Vallès Oriental al món

L’empresa associada a la Unió d’Empresaris de la Fusta (UEFusta) ha guanyat protagonisme gràcies a la sèrie de Netflix “Gambito de Dama”. Des de llavors Rexapats Ferrer ha augmentat els seus beneficis exponencialment, tot i viure un moment complicat degut a la situació de pandèmia de la Covid-19.

L’empresa Rexapats Ferrer va néixer a La Garriga a meitats del Segle XX. Llavors només es dedicaven a la manufactura de xapes de fusta, un procés artesanal i necessari per a les grans empreses de venda de mobiliari de la zona. A principis del 1950, amb l’empresa consolidada en el sector dels rexapats, se li va aparèixer una oportunitat a Joan Ferrer, propietari de Rexapats Ferrer; fer taulers d’escacs de fusta. […]

Llegir més

El diumenge 9 de maig és un dels dies més esperats dels últims mesos, arriba la fi de l’Estat d’Alarma. A partir del dia 10 de maig la restauració passarà a tenir un horari ininterromput des de les 7:30h del matí fins a les 23:00 de la nit.

L’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica (OPAE) del Vallès Oriental ha presentat el primer Informe corresponent al primer trimestre del 2021.

La Roca Village creixerà en 170 llocs de treball amb l’ampliació

Value Retail, empresa gestora i associada a la UEI, destaca per l’aposta pel futur econòmic català i del territori del Vallès Oriental. Així ho demostra amb la forta inversió de l’ampliació.

Felmar Salud pioners en material anti Covid-19

L’empresa de Canovelles té disponible l’última novetat de Test Ràpid d’Antigens Covid-19. A més a més, properament la UEI signarà un conveni de col·laboració amb Felmar Salud.

Aquest acord permetrà augmentar el nombre de serveis que avui dia ofereix la UEI incloent-hi el de la gestió d’ajuts i de finançament públic a través de l’empresa col·laboradora.

CURS: Posicionament web SEO/SEM

El curs comença el 14 de juny a 28 de juliol 2021, es para per vacances, i es reprén el 6 de setembre fins el 27 de setembre 2021. Els dies del curs són dilluns i dimecres de 18:00h a 21:00h.

Inscripcions aquí

CURS: Xarxes Socials

El curs comença el 8 de juny i acaba el 13 de juliol 2021. Els dies que es realitzarà el curs serà dimarts i dijous, i l’horari de 18:00h a 21:00h. De moment, encara hi ha places disponibles.

Inscripcions aquí

SEMINARI: Mapes Mentals

Els nostres associats de The Art of New Management organitzen un seminari, el divendres 14 de maig a Barcelona de 9:00h a 15:00h, sobre el secret de la gestió i la potenciació de les nostres capacitats.

Inscripcions aquí

Test d’Antigens Covid-19

La Unió Empresarial té disponible Test d’Antigens anti Covid-19, que dóna els resultat en només 3 minuts. Aquests test són d’autoaplicació, per tant, no es necessita de personal sanitari autoritzat. A més a més, el test es pot realitzar per via nasofaríngica o per mostra de saliva.

Reserva la teva comanda