amb ADN UEI2021-12-01T13:57:04+01:00

El passat divendres 15 d’octubre es va fer la Presentació Oficial de LYNE Group. Aquest projecte ha estat impulsat per la Unió Empresarial (UEI). Aquesta associació de joves talents neix per connectar els joves en una xarxa de contactes potent per poder fer crèixer els seus projectes empresarials, compartint coneixement, experiències i inquietuds.

Després d’un mes i mig, des de LYNE Group han elaborat aquest Aftermovie que resumeix a la perfecció el que es va viure de primera mà a l’acte: bon rotllo, somriures, gent jove, empresaris i empresàries, i talent, molt talent. El vídeo s’ha pogut dur a terme gràcies a la gravació que va anar a càrrec de la Laura Fenoy, de la UEI, els plans aeris amb dron gravats per l’Arnau Soley, un dels promotors de LYNE Group, i l’edició final per part de l’Erick Haba.

Veure vídeo

El Govern ha aprovat el certificat covid a bars, restaurants, gimnasos, residències, teatres i concerts. Els responsables de bars i restaurants hauran de controlar que tothom que hi accedeixi disposi de passaport covid.

D’aquí prop menys d’un mes entrarà en vigor la Llei aprovada el passat 27 d’abril, el Real Decret-llei 7/2021, que fa un pas més a l’hora de protegir els drets dels consumidors i fomentar l’economia circular.

El divendres 26 de novembre es va dur a terme el primer Afterwork de LYNE Group. Més de 50 joves talents van poder escoltar de primera mà la ponència “Somriu, és dilluns” per l’Alex Romaní, a l’espai del Navium (Granollers).

El Vallès Oriental seguirà tenint el seu gran atractiu turístic 5 anys més. El Govern de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat renovar el contracte del Circuit de Barcelona-Catalunya amb la Formula 1 i Moto GP 5 anys més.

L’empresa associada a la UEI va invertir 17,4 milions al 2018 per ampliar la capacitat de la planta. Amb aquesta nova inversió s’externalitzarà la producció de gels i la planta granollerina passarà a tenir 4 línies de producció més, fins arribar a un total de 24.

Aquesta iniciativa, impulsada per Foment del Treball, ha acabat dictaminant que el 27 de juny esdevingui el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya, coincidint amb l’ONU que des del 2017 reconeix aquest dia internacionalment.

A Granollers, l’operadora Goufone -associada a la UEI– ha activat vàries accions amb continuïtat al llarg de tot l’any de la mà de Gran Centre Granollers, posant de manifest un dels seus valors fonamentals: el consum local.

El passat dissabte 27 de novembre el Circuit de Catalunya va celebrar el seu 30è aniversari, on més de 14.000 persones van gaudir de la Festa 30. La festa va ser apte per a totes les edats i s’hi van celebrar concerts, activitats lúdico-festives, atraccions, etc.

FORMACIÓ: Atelier de perruqueria per UPE

El Gremi d’Estètica de Catalunya organitza juntament amb el Gremi de Perruqueria i Estètica del Maresme un atelier impartit per Alexander Kiryliuk. L’acte es farà a les instal·lacions de l’Avinguda Europa, 21 (Granollers) el 13 de desembre.

Inscripcions aquí

Subvencions de contractes per a joves

L’objectiu és fomentar la contractació a través de la contractació en pràctiques de persones joves i la contractació temporal o indefinida de persones joves. Un dels requisits de les persones destinatàries és tenir més de 16 anys i menys de 30 anys. Per saber més podeu clicar l’enllaç següent:

Amplia informació

Ajuts per la retirada de residus de materials d’aïllament que continguin amiant

L’Agència de Residus de Catalunya ha obert una nova convocatòria d‘ajuts destinats a la retirada en origen de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant amb la finalitat de procurar que la retirada es faci amb les condicions adequades per garantir la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

Amplia informació

Ajuts a l’autoconsum i emmagatzematge d’energia renovable.

Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable (fotovoltaica o eòlica), en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.

Amplia informació

Test Antigens Covid-19

La Unió Empresarial (UEI) té disponible Test d’Antigens anti Covid-19, que dóna els resultats en només 3 minuts. Aquests tests són d’autoaplicació, per tant, no es necessita de personal sanitari autoritzat.

Contacte: 93 860 47 00 / innovacio@uei.cat

Fer comanda

Vacunació antigripal per les empreses

Des de Preving, empresa associada a la UEI, ofereixen una promoció per portar a terme a les empreses un procés de vacunació gripal amb una oferta econòmica difícil de veure al mercat.

Contacte: 900 649 149

Veure promoció