La UEI creix amb la incorporació de l’Associació de Decolletatge

La UEI creix amb la incorporació de l’Associació de Decolletatge

L’Associació de Decolletadors i Mecanitzadors de Catalunya (Adecat) s’acaba d’incorporar com una nova associació de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI).

ADECAT suposa la dinovena associació integrada a la UEI i també un pas endavant per convertir-se en una de les organitzacions empresarials referents en l’àmbit del metall a Catalunya.

Pep Garcia, nou president de la Cambra al Vallès Oriental

L’empresari Pep Garcia serà el nou president de la delegació territorial del Vallès Oriental de la Cambra de Comerç. El ple de la Cambra de Barcelona ha aprovat el nomenament aquest dimecres. Garcia forma part del plenari al qual va accedir com a integrant de la candidatura que, amb Josep Santacreu al capdavant, va guanyar les últimes eleccions a l’ens.

Llegir més
DINAR-TERTÚLIA, polítiques industrials a Catalunya amb Oriol Alcoba

DINAR-TERTÚLIA amb Oriol Alcoba, Director General d’Indústria

El pròxim 29 de febrer a les 12:00 h, El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia  on es parlarà sobre Polítiques Industrials a Catalunya, amb Oriol Alcoba, Enginyer Industrial, Excecutive MBA i AMP (Advanced Management Program).

Més informació
La UEI impulsarà les empreses de Vilanova del Vallès

La UEI impulsarà les empreses de Vilanova del Vallès

La Unió Empresarial ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, que permetrà establir un marc estable de col·laboració, amb la finalitat de procurar la promoció econòmica del municipi i afavorir l’associacionisme.

Més informació
KH7 Ecovergy Team: Campions sostenibles del Rally Dakar 2024

L’equip KH7 Ecovergy ha aconseguit la victòria en la categoria Future Mission 1000 del Ral·li Dakar 2024, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i la innovació. Amb un camió híbrid d’hidrogen de 800 CV, han demostrat la viabilitat d’aquesta tecnologia en una de les competicions més exigents. Reduint significativament les emissions de CO2 (85-90%) durant la cursa, l’equip no sols es va consagrar campió en la nova categoria Mission 1000, sinó que també es va guanyar el favor del públic.

Llegir més
Àgora oferirà avantatges als socis d’automoció

Àgora oferirà avantatges als socis del Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC)

Àgora es converteix en l’empresa d’assessorament legal i fiscal de referència del Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i oferirà avantatges com:

  • Assessorament especialitzat en protecció de dades
  • Planificació de la jubilació
  • Plans de pensions
  • Continuïtat empresa familiar i altres serveis d’avantguarda

Àgora és més que una consultoria; s’involucra activament en comprendre els reptes únics que enfronta cada client, participant activament en la resolució de problemes i col·laborant estretament per aconseguir les seves metes i objectius empresarials.

Des de GLOBAL HEALTH comencem aquest 2024 aproximant-nos més a la millora de la salut de les persones.

En aquesta ocasió ens traslladem a l’àmbit laboral on, seguint amb la nostra metodologia del servei individualitzat i la progressió constant, cuidem dels empleats de la empresa per crear hàbits saludables en aquest espai en el qual vivim automatitzats i sense parar-hi gaire atenció.

Anàlisis, estructura, individualització i moviment per avançar pel camí de la salut.

Si vols conèixer més sobre aquest servei, contacta’ns al nostre correu i et trucarem per concretar una cita i conèixer sense compromís l’espai laboral i les teves necessitats.

Contacta’ns!

El Bussiness Angels Club de la UEI serà una realitat aquest 2024

El Bussiness Angels Club de la UEI serà una realitat aquest 2024

Des de la Unió Empresarial (UEI) fa temps que estem impulsant el nou club de Business Angels de la UEI, amb la col·laboració dels nostres joves talents de LYNE Group.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat que alguns empresaris i empresàries ens han comentat de poder conèixer i invertir en els projectes / empreses / startupsd’aquests joves talents.

Llegir més
OPINIÓ
Oriol López

Oriol López

Inverteix en tu mateix

Mai m’he penedit d’invertir en mi mateix. I mai he vist a cap client penedir-se d’invertir en ell mateix, ja fos comprant nova maquinària, definint la seva estratègia de creixement o, simplement, marxant de vacances amb la família.

Malauradament, però, estem en moments en què, ja sigui per la por a la inflació, a una nova pandèmia o les guerres (entre d’altres causes), les empreses redueixen inversions.

Llegir més

Oriol López

Pep García

No podem perdre el Gran Premi de Fórmula 1

L’impacte econòmic que té la fórmula 1 (F1) és molt rellevant, tant a la comarca del Vallès Oriental com a la resta de Catalunya. El Circuit de Barcelona-Catalunya, propietat de la Generalitat de Catalunya (amb el 78,34%), el Reial Automòbil Club de Catalunya (14,44%) i l’Ajuntament de Montmeló (7,22%), es troba ara davant d’una nova amenaça.

Llegir més

Programa Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Amplia informació

ICF indústria 4.0

Préstecs per a empreses industrials i de serveis relacionats que impulsin projectes d’inversió industrial que tinguin un impacte significatiu, que estiguin orientats a la digitalització de la indústria i/o que s’adrecin a la transformació del sector de l’automoció.

Amplia informació

PERTE DESCARBONIZACIÓN INDUSTRIAL . ADN.

PERTE Descarbonización Industrial

Ajuts per actuacions de descarbonització d’instal·lacions industrials de la indústria manufacturera.Ajuts per actuacions de descarbonització d’instal·lacions industrials de la indústria manufacturera.

Amplia informació

PROGRAMA FORMA I INSEREIX. ADN

Programa d’ajuts ”forma i insereix” (2024)

L’objectiu del Programa Forma i Insereix, mitjançant la realització d’accions formatives destinades preferentment a persones aturades, és la formació de persones per tal de cobrir les necessitats de contractació de les empreses.

Amplia informació

AJUTS TORRES QUEVEDO ADN

Ajuts Torres Quevedo (2023)

Promoure els projectes de recerca industrial, de desenvolupament experimental o estudis de viabilitat. Hauran de ser desenvolupats en empreses, centres tecnològics, associacions empresarials o parcs científics i tecnològics.

Amplia informació

Ajuts a les actuacions d’eficiència energètica en PIME i gran empresa del sector industrial

Incentivar i promoure la realització d’actuacions en el sector industrial que redueixin les emissions de diòxid de carboni, mitjançant la millora de l’eficiència energètica, contribuint a aconseguir amb això els objectius de reducció del consum d’energia final.

Amplia informació