L’Albert Soley ha guanyat aquest cap de setmana la segona prova del Campionat d’Espanya d’Spartan Race, a Madrid. Amb aquesta ja suma dues victòries a les dues proves celebrades fins ara que l’apropen al seu tercer títol nacional. Tot això, de la mà d’Infocaravaning.com, que en un conveni d’esponsorització li cedeix una camper on dormir a totes les curses que se celebren en territori nacional.

A més a més, l’Albert Soley és associat a la Unió Empresarial, ja que alterna la seva passió per l’esport amb el món empresarial, ja que gestiona la seva pròpia empresa especialitzada en electricitat. A continuació podeu veure i llegir de quina manera combina l’esport i la seva feina, i quina relació connecta aquests dos mons a priori tan diferents.

Llegir entrevista

La tendència a l’alta de la factura de la llum ha provocat la preocupació de les empreses de la Unió Empresarial (UEI) que demanen mesures per contenir aquest factor o provocarà un problema d’inflació nacional.

Cada dia més a prop de la normalitat, les mesures com la prorrogació dels ERTO fins el 28 de febrer de 2022 permetran a les empreses seguir agafant aire. El Govern espanyol i els agents socials han arribat a un acord benefactor per ambdues parts.

L’empresari Pere Relats, de l’empresa Relats Group -associada al CERCLE d’Empresaris de la UEI-, va participar en una taula d’opinió organitzada pel diari nordamericà Financial Times. La temàtica era “Crear oportunitats al sector de la manufactura“.

Terpenic, referent en fitoaromaterapia científica a Espanya, i Erbenobili, laboratori líder a Itàlia, anuncien la seva fusió, convertint-se en líders i referents del mercat de productes naturals per al benestar a Espanya, Itàlia i LATAM.

L’International Mobility Congress es va celebrar al mes de setembre a Sitges, on hi van assistir més de 800 professionals. Ramón Sagalés, com a conseller delegat de Sagalés, ha protagonitzat una de les ponències sobre la Covid-19 i el transport.

L’empresa associada a la Unió d’Empresaris de la Fusta ha implantat en el procés de producció de Tmatt, la superfície supermate, antipetjada i autorregenerativa, una nova tecnologia a base de robòtica i visió artificial.

Sota el lema Torna la il·lusióAutomobile Barcelona acollirà les novetats de 23 marques d’automòbils en una de les majors cites del sector d’enguany. El certamen tindrà lloc en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 30 de setembre al 10 d’octubre.

CURS: Coneix-te a tu mateix

El curs té dues versions: l’online (inici 3 de setembre) i la presencial (inici 25 de setembre). Aquest és un Curs Vivencial d’Autoconeixement anomenatConeix-te a tu mateix. Bonificable per la Fundació Tripartita.

Més informació

CURS: Higiènic sanitari per estètica

El Gremi d’Estètica de Catalunya organitza un curs que es farà el 18 i 21 d’octubre i el 8 i 15 de novembre, i alternarà un model online i presencial. Cal recordar que és un curs obligat per a realitzar tatuatges, micropigmentacions, etc.

Inscripcions aquí

SEMINARI: Els 7 passos de les vendes

Et convidem a la jornada GRATUÏTA del pròxim dijous 21 d’octubre que organitza FCA Consulting. De 10:00 a 11:30h descobrirem els 7 passos que et faran imparable a l’hora de vendre els teus productes/serveis.

Inscripcions aquí

Programa MOVES III

El Pla MOVES III té l’objecte d’incentivar la mobilitat eficient i sostenible. Aquesta ajuda és accessible amb l’adquisició de vehicles elèctrics endollables i de pila de combustible o amb la implantació d’infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.

Amplia informació

Pla de modernització de la màquina eina

L’objectiu és donar suport a la realització d’inversions en l’adquisició de noves màquines eina que formin part del procés productiu de les PIMES industrials i que contribueixin a la seva modernització.

Amplia informació

Ajuts a l’autoconsum i emmagatzematge d’energia renovable.

Realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable (fotovoltaica o eòlica), en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.

Amplia informació

Registre de la Jornada Laboral de manera senzilla, segura i eficaç

A SISPRO, empresa associada a la UEI posem a la teva disposició TIMENET l’eina per fer el registre de jornada de tots els teus treballadors siguin on siguin, tal com com ho exigeix el Real Decret-llei 8/2019 del 8 de març 2019. Els socis de l’UEI podreu gaudir d’aquest pràctic i econòmic servei sense instal·lacions ni permanències i amb garantia de devolució de 60 dies.

Contacte: 93 731 51 54 / marketing@sispro.cat

Veure vídeo