amb ADN UEI2023-03-01T13:12:30+01:00
AEPPN aconsegurix modificar el traçat per a que els camions puguin accedor al Polígon Palou Nord

L’AEPPN aconsegueix modificar el traçat perquè els camions de més de 7,5 tones puguin accedir al Polígon Palou Nord

L’Associació d’Empresaris del Polígon Palou Nord (AEPPN) ha aconseguit que els camions pesants de més de 7,5 tones puguin accedir al Polígon Palou Nord a través del Carrer Londres.
En canvi, els camions que venen des del Maresme hauran d’accedir a través de l’ AP7 i posteriorment pel Polígon Industrial El Congost accedint pel Camí de Can Bassa.
El Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, ha donat la confirmació de que la data d’inici de la restricció de pas de pesants a la C-352 i BP-5002 és  el 27 de febrer.

Pujada SMI

Aprovada la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI)

El dimarts 14 de febrer, el Consell de Ministres va aprovar la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) en un 8% per a 2023, situant-ho en 1.080 euros mensuals en 14 pagues.⁣
A continuació teniu l’enllaç per veure l’actualització de l’informe sobre el Salari Mínim elaborat per CEPYME:

Veure informe sobre Salari Mínim

Jornada INDIBA

Èxit en l’última jornada del Gremi d’Estètica

Una quarantena de professionals de la bellesa es van donar cita el dilluns 27 de febrer a la jornada del Gremi d’estètica de Catalunya, sobre la Tecnologia de Radiofreqüència, ponència impartida pel Dr. Marc Ignasi Corral i el Dr. Sebastià Sendrós, on es va parlar sobre la recerca i la investigació, els beneficis per la salut i les aportacions més recents d’aquesta tecnologia.

Columat a LYNE Group: Jornada d'èxit per un cas d'èxit

Columat a Lyne Group: Jornada d’èxit per un cas d’èxit

El grup de Joves inconformistes, LYNE Group, va celebrar el divendres dia 24 de febrer el seu mític afterwork on el seu convidat va ser l’Albert Bladas, Co-Founder i CEO de l’empresa catalana Columat, dedicada a la gestió de paqueteria mitjançant punts de recollida.⁣
Entorn una vintena de joves emprenedors van gaudir d’aquesta ponència on es van compartir inquietuds, experiències i poder reforçar les idees empresarials dels joves inconformistes.

Jornada sobre com presentar la Declaració Anual de Residus Industrials

Jornada sobre com presentar la Declaració Anual de Residus Industrials

Els professionals del motor es van donar cita el dilluns 13 de febrer en una jornada sobre com fer la Declaració Anual de Residus Industrials (DARI), una declaració sobre els residus industrials que des d’aquest any l’han de fer tots aquells productors que hagin generat residus perillosos en qualsevol quantitat o tipologia.

Principis del Disseny amb Xavier Arcarons

La UPE organitza el curs sobre principis del disseny de Xavier Arcarons

La Unió de Perruqueria i Estètica va celebrar el dilluns 27 de febrer una jornada sobre els principis del disseny impartida per Xavier Arcarons – guanyador del primer premi a la categoria Cut & Colour dels International Visionary Awards 2020 -, on va parlar i van poder fer una part pràctica, sobre com comprendre, com planificar i com entendre totes les tècniques de tall de cabell.

Susana Colom presidirà el Saló del Caravaning previst per a l'octubre

Susana Colom presidirà el Saló del Caravaning previst per a l’octubre

Susana Colom, presidenta de GREMCAR, serà la presidenta del Saló del Caravaning, que se celebrarà aquest mes d’octubre a Barcelona.⁣
El consell d’Administració de la Fira de Barcelona ha aprovat el seu nomenament juntament amb José Manuel Jurado.⁣
Colom Assenyala que afronta el càrrec amb “il·lusió i responsabilitat” i ha manifestat la seva voluntat de reforçar el lideratge del Saló.

MÉS INFO

Il·luminació asimètrica amb la nova lluminària Urban Asymmetric

Il·luminació asimètrica amb la nova iluminària Urban Asymmetric de Beneito Faure

La il·luminació asimètrica és una característica tècnica que juga un paper clau en la creació de l’efecte de llum desitjat. Els angles de llum d’una lluminària poden ser simètrics o asimètrics. D’una banda, les fonts de llum simètriques distribueixen la llum igual a totes les direccions, per tant, estaríem parlant d’una distribució de la llum uniforme. Les fonts de llum asimètriques, en canvi, dirigeixen la llum cap a un costat concret.

DESCARREGAR CATÀLEG

AJUTS TORRES QUEVEDO

Ajuts Torres Quevedo

Promoure els projectes de recerca industrial, de desenvolupament experimental o estudis de viabilitat. Hauran de ser desenvolupats en empreses, centres tecnològics, associacions empresarials o parcs científics i tecnològics. La subvenció tindrà una durada de 3 anys i anirà adreçada a la contractació laboral de persones amb el grau de doctor i personal preparat per dur a terme plans i projectes de R+D i ajudar a consolidar empreses tecnològiques de recent creació.

Amplia informació

Subvencions a projectes de prevenció, reutilització i reciclatge de residus industrials

Subvenció a projectes de prevenció, reutilització i reciclatge de residus industrials

Foment de l’execució de projectes de prevenció, de preparació per a la reutilització i de reciclatge de residus industrials i projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental aplicats al camp de la prevenció, de la preparació per a la reutilització i del reciclatge de residus industrials.

Amplia informació

Subvencions de suport a projectes de reindustrialització a Catalunya

Subvencions de suport a projectes de reindustrialització a Catalunya

L’objectiu és donar suport a projectes que contribueixin a la reindustrialització a Catalunya.

Amplia informació

Subvencions a projectes d'inversions productives i millora de la competivitat de les empreses industrials

Subvencions a projectes d’inversions productives i millora de la competivitat de les empreses industrials

Millorar la competitivitat de les empreses industrials catalanes, amb especial èmfasi en l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització.

Amplia informació

Subvenció pel foment de l'economia circular

Subvenció pel foment de l’economia circular

Aquesta línia de subvencions té com a objecte el foment de projectes per a l’acceleració de la transició cap a una economia circular a Catalunya, millorant l’eficiència en l’ús dels recursos materials i desacoblant el desenvolupament econòmic global del consum de recursos.

Amplia informació