Salut mental a la feina

Salut mental a la feina

Cuidant el talent i la ment

Els problemes i els trastorns mentals com l’estrès, l’ansietat o la depressió, es situen com una de les principals causes de baixa laboral. Des de la UEl et volem convidar el pròxim 17 d’octubre a una jornada presencial organitzada per Acció Preventiva (consultora de referència a l’àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals) i persona service ETT, on parlarem de: la situació sobre la salut mental en els treballadors, les exigències legals, els cingles psicosocials i les seves conseqüències, eines i claus per prevenir-les i crear un bon ambient laboral.

Inscripció gratuïta
Despatxos en Lloguer a Granollers

Despatxos en lloguer a Granollers

Troba el teu despatx al Cercle – Centre de negocis! Disposem d’espais nous i amplis en els quals tens tot el que necessites per a concentrar-te en els teus projectes.

Transmet professionalitat, qualitat i confiança als teus clients a través de les nostres instal·lacions on trobaràs bon ambient i zones comunes molt cuidades on evitaràs despeses innecessàries.

  • Despatxos totalment equipats, amb aire condicionat i calefacció
  • Disponibilitat de sales de reunions aules de formació, espai-menjador etc.
  • Totes les despeses incloses: Neteja, llum, aigua, manteniment, fibra òptica, etc
  • Recepció de correspondència i missatgeria
  • Accés a les instal·lacions les 24 hores

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS AL TEL. 93 860 47 00

CREACIO I TRADEMARKS

Creació i trademark posa a disposició dels associats descomptes especials!

Creació i Trademark posa a disposició dels associats a la UEI que facin una comanda un 5% de descompte en tots els articles de la web.

Pots veure el seu catàleg en el següent enllaç:

Més informació
Tobada de Tallers Bages GAC

Comencen les trobades de Tallers del GAC

Prop d’una cinquantena de professionals del sector de l’automoció es van citar al Mas de la sala (Sallent) retrobar-se amb el Gremi d’Automoció de Catalunya
Els assistents van gaudir d’una gran vetllada on es va parlar de l’actualitat del sector, de les novetats en quant a ajudes i subvencions, i com no, del futur que ens espera amb l’electrificació dels vehicles. Per concloure, van gaudir d’un gran sopar a peu dret on es va poder compartir neguits i inquietuds del sector.

Lots de Nadal i Obsequis d'empresa

Des de la Unió Empresarial, et fem arribar informació dels lots de Nadal i obsequis d’empresa de Cervera Vins (empresa associada a la UEI) de cara als propers mesos i prevenint la temporada nadalenca.

Més informació i catàleg
El ple de la Cambra de Comerç tindrà set representants del Vallès Oriental

El ple de la Cambra tindrà set representants del Vallès Oriental

El Vallès Oriental conservarà la representació el ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, tot i que amb repartiment diferent. Les votacions han determinat que el ple tindrà set representats vallesans, la meitat d’aspirants. En la llista guanyadora, que ha obtingut 26 seients, i  un dels representants ho serà de manera indirecta l’actual president de la Unió Empresarial Intersectorial, Pep García.

Llegir més
jornada d'estètica

El Gremi d’Estètica de Catalunya et convida a un matí de formació, on en primer lloc es parlarà sobre la micropunció: una tècnica mÍnimament invasiva per a uns resultats sense precedents i posteriorment sobre com diferenciar Linfedema i Lipedema i com tractar-los.

Més informació
Premis Lismivo 2022

Premis Lismivo 2022 a l’empresa socialment més responsable

Els Premis Lismivo són una iniciativa de la Xarxa Lismivo, que coordina el Consell Comarcal, i distingeix les empreses amb centre de treball a la comarca que aposten per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la responsabilitat social corporativa.

Més informació
LA DISTRIBUÏDORA D'ESTABANELL PLANEJA INVERSIONS DE 5,2 MILIONS

La distribuïdora d’Estabanell planeja inversions de 5,2 milions

Anell, l’empresa de distribució elèctrica del grup amb seu a Granollers Estabanell, projecta inversions de 5,2 milions d’euros per a l’any vinent. Així ho recull el pla d’inversions que la companyia ha comunicat aquesta setmana. El pla suposa incrementar en un 2% respecte al 2023 i un 19% respecte al 2022 les inversions que es desenvoluparan.

Llegir més

Estudi la Roca Village

Un estudi presentat a la Roca mostra el potencial del turisme de compres

El turisme de compres té un potencial encara sense explotar a l’Estat, que és el  novè mercat internacional per contribució del sector al PIB. És la conclusió de l’informe del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC).

Llegir més

ESPAI CEL RECONEGUT COM EL MILLOR SPA DE CATALUNYA

L’Espai CEL de Caldes, reconegut com el millor spa de Catalunya

L’Espai CEL, l’spa de l’Hotel Balneari Termes Victòria, és el millor spa català de 2023 segons els Travel & Hospitality Awards, que l’han reconegut amb el primer premi a la categoria Spa & Wellness Awards.

El guardó valora ”l’experiència i serveis excel·lents” que ofereix el centre i també la qualitat dels seus tractaments i benestar.

 Llegir més

OPINIÓ
Oriol López

Pep Garcia

Lideratges, la veu de la dona als negocis

El nostre president Pep Garcia parla sobre creativitat i talent al programa Lideratges amb Ariadna Belver Comin a Onda Cero

Escoltar Podcast

Oriol López

Oriol López

10 Passes per a millorar el control i la presa de decisions

T’ha passat mai que no veus la utilitat en la informació financera que reps del teu comptable o assessor? Molta de la informació que t’arriba de l’àrea financera ja la coneixes abans (vendes, marge, tresoreria…) i no et descobreix res que no sabessis. A més, et trobes còmode amb la informació que reps de les àrees de producció o vendes, ja que se centra en el cor del negoci. En canvi, els números arriben tard i queden deslligats de l’estratègia i el dia a dia.

Llegir més

PROGRAMA TU + 1

Ajuts contractació: Programa TU+1

Fomentar la contractació indefinida d’un treballador o treballadora per part d’autònoms sense treballadors a càrrec.

Amplia informació

Ajuts per implantar i renovar sistemes voluntaris de gestió EMAS

Ajuts per implantar i renovar sistemes voluntaris  de grstió EMAS

Subvencions destinades a empreses públiques o privades, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, i ens locals que hagin implantat un sistema de gestió ambiental basat en el Reglament EMAS i bé hagin renovat el que ja tenien implantat.

Amplia informació

Subvencions per a noves oportunitats de negoci (2023)

Subvencions per a noves oportunitats de negoci (2023)

Concessió de subvencions per a noves oportunitats de negoci que inclou les línies següents:

  • Línia 1. Projectes empresarials de canvi estratègic consistents en la realització d’un pla de negoci
  • Línia 2. Projectes empresarials de canvi estructural, consistents en la implementació de les accions definides en el pla de negoci previ al canvi estructural

Amplia informació

Programa Kit Digital

Programa Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Això es farà a través de diferents paquets bàsics de digitalització, denominats paquets DTK.

Amplia informació

Subvencions destinades al finançament de programes de 'compliance'

Subvencions destinades al finançament de programes de ‘compliance’

Subvencions per a  les petites i mitjanes empreses que siguin PIME i que adoptin i implantin en la seva organització un programa de compliment normatiu en matèria de competència de les empreses

Amplia informació

Subvencions a les empreses per a l'adopció de mesures d'estalvi i eficiència energètica

Ajuntament de Manresa: Subvencions a les empreses per a l’adopció de mesures d’estalvi i eficiència energètica

Convocatòria per a l’atorgament de les subvencions a les empreses per a l’adopció de mesures d’estalvi i eficiència energètica.

Amplia informació

Ajuts Granollers Persones desocupades

Ajuntament de Granollers: Ajuts contractació de persones desocupades

Fomentar projectes/activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat contribuir a reduir la taxa d’atur de la població de Granollers i fomentar l’ocupació de qualitat.

Amplia informació

Programa ICEX-NEXT

ICEX-Next

Concessió de subvencions per iniciar i consolidar el creixement internacional de petites i mitjanes empreses espanyoles que compten amb un projecte competitiu a través de la seva participació al programa ICEX Next.

Amplia informació

Programa d'ajuts a inversions d'alt impacte

Programa d’ajuts a inversions d’alt Impacte (2023)

Programa d’ajuts a inversions empresarials d’alt impacte, que inclou projectes d’inversió de creació d’ocupació i projectes d’inversió en actius fixes

Amplia informació

Programa MOVES FLOTAS 3ª convocatòria

Programa MOVES FLOTAS 3ª convocatòria

Concessió d’ajuts, en règim de concurrència competitiva, a projectes d’electrificació de flotes de vehicles lleugers

Amplia informació

Ajuntamnet de Manresa

Ajuts de Manresa: Ajuts Centre Històric Manresa (2023)

La dinamització comercial i econòmica dels barris que conformen aquest sector de la ciutat (Barri Antic, Escodines, Remei), incentivant les obres d’adequació i l’arrendament de locals desocupats, per tal d’allotjar-hi noves activitats econòmiques. També es dona suport al relleu empresarial de negocis ja existents quan, per causa de jubilació del/de la titular o altres anàlogues, es pugi evitar el seu tancament.

Amplia informació

BUTLLETI DE SETEMBRE PRL