La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC), associació gestionada internament per la Unió Empresarial, està experimentant un procés de modernització en aquest 2021. És per aquest motiu que des de la UEAC s’ha dut a terme la creació d’aquest vídeo emocional per tots aquells empresaris del sector de l’automoció.

L’associació va nèixer al 1973 i des d’ençà s’ha hagut de reinventar per fer-se conèixer i arribar a tots els tallers de Catalunya. Ara el repte és majúscul: els nous vehicles elèctrics, la introducció de les noves tecnologies als tallers i molt més. La UEAC està en procés de canvi perquè es consegui per tot el territori català la feina que es fa pel sector.

Veure vídeo

Aquesta iniciativa impulsada per la Taula del Vallès Oriental Avança (TVOA), d’on la UEI hi forma part, té l’objectiu de planificar una formació professional que s’ajusti a les necessitats de les empreses del territori.

La nova línia d’ajuts està dotada de 463 milions d’euros. Els empresaris hi tenen accés des del 21 de juliol i podran optar-hi tots els sectors d’activitat i autònoms afectats per la Covid-19.

L’empresa Viver de Bell-lloc posa de manifest l’informe emès per l’Observatori de les Discriminacions a Barcelona, que afirma que la discapacitat ha estat la tercera causa de discriminació (11%) dels 436 casos detectats durant el 2020.

NACEX, l’empresa associada a la UEI, ha estat donant suport a diferents campus esportius, entre d’altres al del Pep Guardiola al Pallars Subirà (Lleida). L’empresa està convençuda que l’esport és un vehicle molt efectiu a l’hora de transmetre valors.

Nuria Álvarez, responsable de Relacions Institucionals de Conepa, reflexiona sobre la labor de les associacions durant la pandèmia i aborda temes d’actualitat, com són els tallers il·legals o el lliure accés a la informació tècnica.

CURS: Coneix-te a tu mateix

El curs té dues versions: l’online (inici 3 de setembre) i la presencial (inici 25 de setembre). Aquest és un Curs Vivencial d’Autoconeixement anomenatConeix-te a tu mateix. Bonificable per la Fundació Tripartita.

Més informació

CURS: Higiènic sanitari per estètica

El Gremi d’Estètica de Catalunya organitza un curs que s’iniciarà el 13 de setembre, i alternarà un model online i presencial. Cal recordar que és un curs obligat per a realitzar tatuatges, micropigmentacions, etc.

Inscripcions aquí

CURS: Anglès C1B

El proper dilluns 15 de setembre la UEI organitza un curs gratuït d’Anglès nivell C1B (Advanced). L’horari del curs serà dilluns i dimecres de 18:00h a 21:00h. El curs tindrà una durada de 2 mesos aprox.

Inscripcions aquí

Ajuts directes de suport a la solvència empresarial

Ajuts directes a empreses afectades negativament per la pandèmia. Estan orientats a satisfer el deute i a realitzar pagaments amb proveïdors i altres creditors, financers i no financers, així com costos fixes devengats a partir de l’1 de març del 2020.

Amplia informació

Planeja el millor estiu a La Roca Village amb descomptes extraordinaris

Torna a viure La Roca Villageshopping a l’aire lliure, música en viu, descomptes de fins al -70% sobre el preu original i, només per a UEI, un VIP Pass exclusiu amb beguda de benvinguda i descomptes addicionals. Viu també l’experiència personalitzada del Village amb Virtual Shopping.

Descarrega’t el teu VIP Pass

Test d’Antigens Covid-19

La Unió Empresarial té disponible Test d’Antigens anti Covid-19, que dóna els resultat en només 3 minuts. Aquests tests són d’autoaplicació, per tant, no es necessita de personal sanitari autoritzat. A més a més, el test es pot realitzar per via nasofaríngica o per mostra de saliva.

Reserva la teva comanda a innovacio@uei.cat

Gel Hidroalcohòlic

Felmar Salud, empresa associada a la UEI, posa a disposició dels associats de la patronal condicions especials en la compra de gels hidroalcohòlics.

Reserva la teva comanda a innovacio@uei.cat