El passat dilluns 6 de maig es va dur a terme la primera Trobada d’Empresaris de Vilanova del Vallès organitzada per la Unió Empresarial (UEI), juntament amb l’Ajuntament de Vilanova, per presentar l’Associació d’Empresaris del municipi vilanoví. La trobada es va dur a terme a la sala polivalent de Cal Trempat, on es va fer una presentació de l’associació i un posterior networking entre la vintena d’empresaris que van assistir a l’acte.

L’esdeveniment va ser presidit per l’alcaldessa de Vilanova, la Sra. Roser Colomé, acompanyada pel regidor de Promoció Econòmica, el Sr. Josep Casals, i dinamitzada pel coordinador de l’Associació Aleix Colom, el qual va presentar l’Associació d’Empresaris de Vilanova del Vallès (AEVV) i la UEI, la patronal de referència del Vallès Oriental interessada a salvaguardar i representar institucionalment a l’empresariat.

L’Associació d’Empresaris de Vilanova del Vallès, coordinada per la UEI i l’Ajuntament del municipi, la qual subvencionarà la major part de la quota que les empreses hauran de pagar per formar part de l’AEVV, té l’objectiu de representar a les empreses associades per tal de millorar la interlocució entre el sector empresarial i l’administració pública de la població de Vilanova. La finalitat de l’Associació és canalitzar les demandes dels empresaris a través de l’AEVV per dur a terme accions concretes.

A més, les empreses associades podran gaudir de tots els serveis que s’ofereixen des de la UEI com l’accés a tota la informació imprescindible per l’empresari/a (normatives, subvencions, etc.), a part de l’assessorament empresarial, i la possibilitat de formar-se a través dels cursos gratuïts.