· L’empresa de Canovelles està en procediment d’ampliació de les seves instal·lacions per a poder seguir creixent i ser més competitius nacional i internacionalment

La setmana passada la Unió Empresarial (UEI) va visitar les instal·lacions de la fàbrica de Transformad, empresa associada a la UEI. L’empresa de Canovelles fa més de quaranta anys que fabrica mobles i accessoris de cuina i ara vol fer un pas més; consolidar els seus nous projectes. Per aquest motiu, fa mesos que sol·licita el tràmit administratiu per a l’ampliació de les seves instal·lacions. Aquest projecte assegura més de 50 llocs de treball al municipi vallesà.

La visita per les instal·lacions de l’empresa vallesana la va fer el director general, el Sr. Carles Menéndez, i el director industrial, el Sr. Jordi López. Durant el trajecte la UEI i Transformad van traslladar a l’alcalde del municipi, el Sr. Emilio Cordero, la necessitat de solucionar els problemes relatius a les delimitacions municipals per tal que Transformad resolgui la seva disjuntiva actual entre dur a terme la seva inversió a Canovelles o fora de Catalunya. A la visita, també van estar presents la regidora de promoció econòmica, la Sra. Laura Santano, i la tècnica de l’Ajuntament de Canovelles, Carme Baró.

Aquest nou projecte de l’empresa del sector de la fusta passa per la instal·lació i posta en marxa d’una nova línia complerta de producció fruit d’una innovadora patent de producte i procés productiu. D’aquesta manera, l’empresa necessita nous espais per a poder encabir-la, i així consolidar els més de quaranta llocs de treball que suposaria aquesta ampliació. Per acabar, l’alcalde i nou president del Consell Comarcal del Vallès Oriental va copsar les necessitats empresarials de Transformad i es va comprometre a revisar l’expedient per a donar celeritat a la gestió administrativa de l’ampliació de l’empresa de Canovelles.