· Al setembre, la Unió Empresarial juntament amb Raventós Codorníu, celebren una diada solidària per recaptar fons per La Marató de TV3

La Unió Empresarial (UEI) i Raventós Codorníu presenten el “Tast de Vins Solidari“, que se celebrarà al setembre (dates pendents de confirmar) a l’Av. Europa, 21 (seu de la Unió Empresarial). Una gran part de la recaptació final anirà a La Marató de TV3 d’enguany, que es destinarà a la investigació per la vacuna de la COVID-19 i les víctimes. A més a més, amb el preu d’inscripció es regalarà 4 ampolles de vi, gentilesa de Raventós Codorníu, valorades en uns 80 euros aproximadament.

Són temps difícils i per aquest motiu es necessiten actes i iniciatives que puguin fer passar una bona estona als empresaris que tants maldecaps han tingut a causa de la pandèmia mundial del coronavirus. El “Tast de Vins Solidari” neix fruit del desig lúdic dels empresaris i les inscripcions són públiques, obertes a tothom qui ho desitgi. Les places de l’esdeveniment són limitades seguint un ordre estricte d’inscripció, ja que el més important és establir unes mesures de seguretat adequades, sempre mantenint la distància interpersonal. Serà obligatori l’ús de la mascareta, exceptuant el moment del tast dels vins.

Els detalls

La inscripció a l’esdeveniment solidari té un preu de 50€. D’aquests 50€, 20€ s’enviaran a La Marató de TV3, que enguany es destinaran els guanys a la investigació COVID-19. A més a més, els assistents a l’acte podran endur-se un regal gentilesa de Raventós Codorníu: quatre ampolles de vi valorades en uns 80€ aproximadament.

Els vins són els següents:

  • Portal del Montsant Brunus Rosé 2018. DO Montsant.
  • Raventós de Alella Sense Sulfits 2018. DO Alella.
  • Raimat Niu de la Cigonya 2016. DO Costers del Segre.
  • Scala del Cartoixa 2016. DOQ Priorat.

Finalment, el tast de vins anirà acompanyat d’un petit aperitiu. Per fer la inscripció a l’esdeveniment heu de trucar al 938 604 700.

Cartell per a les xarxes socials del “Tast de Vins Solidari” | Font: UEI