· Davant la problemàtica de l’augment de robatoris a empreses del Vallès Oriental, la Unió Empresarial ha signat un acord per oferir condicions avantatjoses i descomptes en sistemes de seguretat d’última generació. 

El director de Sumtec Seguridad, el Sr. Xavier Pujadas i el director general de la Unió Empresarial, el Sr. Joaquim Colom, han formalitzat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir un nou servei als associats de la patronal i els seus gremis i associacions adherides.

Donada la necessitat actual dels empresaris de disposar de sistemes de seguretat per a la seguretat i defensa de les seves empreses, es va posar en marxa aquesta col·laboració entre ambdues entitats que permetrà millorar preus als interessats.

SUMTEC oferirà auditories gratuïtes dels sistemes de seguretat que ja tinguin instal·lats les empreses interessades, informes gratuïts de millora i recomanacions en seguretat i un 20% de descompte en els pressupostos.

La Unió Empresarial busca la garantia de qualitat en tot allò que ofereix als seus socis, i en aquest cas Sumtec Seguridad disposa de la millor tecnologia i un meticulós servei de manteniment, per assegurar una total tranquil·litat a l’hora de recomanar els seus serveis.

Sumtec Seguridad és una companyia de seguretat privada que ofereix sistemes i plans de seguretat a tot tipus d’empreses. La seva oficina central es troba a Cardedeu, però disposa de delegacions a València, Madrid, Andalusia, Balears i Castella La Manxa.