Benvolgut associat / Benvolguda associada,

Em complau comunicar-li que, des del passat 2 de març, tinc l’honor d’haver estat escollit President de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris, Patronal de referència a la comarca del Vallès Oriental i Territorial de Foment del Treball.

En aquesta nova etapa de la Unió Empresarial-Cercle d’Empresaris,continuarem impulsant la construcció d’un projecte patronal sòlid, que defensi la competitivitat del nostre teixit empresarial i el benestar de la nostra societat. Així mateix, seguirem col·laborant estretament amb tots els agents econòmics i socials del territori per generar sinergies, alhora que continuarem esforçant-nos per millorar la qualitat i la proximitat del servei, la informació i l’acompanyament que oferim als nostres associats.

Treballarem també per millorar la imatge i el reconeixement dels empresaris a la nostra societat. En el futur pròxim caldrà donar resposta a grans reptes econòmics i socials, així com mediambientals. En aquest context, cal que els empresaris siguem reconeguts socialment com a actors decisius i imprescindibles per construir solucions efectives a aquests reptes.

Tinc la plena confiança que podrem continuar comptant amb el seu suport per a sumar esforços, amb l’objectiu de construir un entorn més favorable a la iniciativa empresarial, un país més pròsper i una societat millor.

Resto a la seva disposició i em poso al seu servei per allò en el que pugui ser-li d’utilitat.

Cordialment,

Pep Garcia

President de la UEI-Cerclem