· Durant els dies 14, 15 i 16 d’agost se celebrarà el Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) acollirà la sisena prova del calendari modificat i aprovat per la FIA. Les noves dates seran del 14 al 16 d’agost, quan se celebrarà el FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 a casa nostra.

Després de l’ajornament del Campionat del Món FIA de Fórmula 1 per la pandèmia de la COVID-19, la Fórmula 1 ha fet oficial aquesta setmana les noves dates de les vuit primeres curses, entre elles la del Circuit de Catalunya. Des de la direcció del Circuit de Catalunya han confirmat que el Gran Premi se celebrarà amb total seguretat i aplicant totes les mesures de prevenció pel risc de contagi del virus.

De totes maneres, la 30ª edició del Gran Premi a Montmeló es farà sense la presència d’aficionats. D’aquesta manera es vol avantposar la salut dels espectadors per davant de tot. La resta de curses del mundial de Fórmula 1 també es duran a terme a porta tancada. D’altra banda, tots aquells aficionats i abonats al Circuit, que tenien les entrades comprades, tindran diferents opcions a escollir, entre elles el reemborsament. Aquest procés es farà mitjançant una plataforma digital que ha habilitat el Circuit de Catalunya, a partir del dia 15 de juny.

El Circuit de Barcelona-Catalunya al Vallès Oriental

El sector més beneficiat de la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 és el de l’hostaleria. L’Associació d’Hotels del Vallès Oriental va confirmar al diari El 9 Nou que els hotels de la comarca estan passant per un moment molt difícil a causa del desconfinament per fases i les restriccions dels moviments dels ciutadans.

Tot i això, la notícia que Montmeló acollirà el Gran Premi a mitjans d’agost ha estat celebrada amb eufòria pels hotels de la zona, ja que podran acollir als treballadors i els pilots de les 10 escuderies de la graella de Fórmula 1. En definitiva, un ingrés de capital no esperat que podrà salvar els comptes anuals a molts dels hotels del Vallès Oriental.