La Unió Empresarial ha arribat a un acord amb Nestlé per a col·laborar amb La Mitja Marató d’aquest 2020 amb un producte específic per esportistes.

Aquest 2020, els inscrits a La Mitja rebran com a obsequi el complement alimentici Meritene Mobilis, fruit de la investigació de Nestlé, i reconegut amb el premi “Producte de l’any” en reconeixement dels consumidors com un dels productes més innovadors del 2019. Meritene Mobilis, a base de proteïna d’alta qualitat, vitamines i minerals amb col·làgen i àcid hialurònic, que ajudarà als corredors sobre els 3 pilars del moviment: músculs, ossos i articulacions. Aquest nou producte forma part de la gama Meritene – de Nestlé Health Science- solucions nutricionals dirigides a adults que els ajuden a cuidar-se i sentir-se millor. Amb aquesta contribució, gestionada a través de l’habitual col·laboracióde la UEI amb l’associació de La Mitja, Nestlé tindrà presència en la 34ª edició de la cursa.

Tant la Unió Empresarial com Nestlé amb el patrocini de La Mitja volen ser fidels al propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones a través d’una adequada nutrició.

La Unió Empresarial és col·laboradora de La Mitja des de fa més de 5 anys mitjançant les seves sinèrgies empresarials, que permeten que empreses com Nestlé s’interessin per aquest esdeveniment esportiu al Vallès Oriental. Degut a aquest últim contacte, es preveu l’entrega de més de 8.000 mostres de Meritene Mobilis a tots els participants.

Per a més informació sobre Nestlé Health Science i Meritene Mobilis, visita: https://www.nestlehealthscience.es