El passat dijous 16 de maig es va celebrar la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024 per donar un reconeixement públic a l’esforç, la constància, l’evolució i el treball de les empreses del territori vallesà. L’esdeveniment va tenir lloc al Mas de Sant Lleí on es van reunir més de 300 empresaris i personalitats del món econòmic i social per presenciar l’entrega de 8 premis a empreses del Vallès Oriental.

L’acte va començar amb el parlament de Pep Garcia, president de la Unió Empresarial (UEI), el qual va reivindicar la figura de l’empresari i la necessitat de valorar la seva aportació en l’àmbit social i econòmic. Seguidament, es va donar pas al parlament del Sr. Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball Nacional, abans de començar amb l’entrega de premis.

Lola Casademunt, l’empresa de moda fundada fa més de 40 anys a Cardedeu, va rebre el premi a la Internacionalització. La companyia de moda femenina es troba en ple procés d’internacionalització estant present en diferents mercats de tot el món a través de més de 550 punts de venda.

La segona empresa premiada va ser Ars Pirotecnia, especialitzada en el sector de la pirotècnia que ha anat evolucionat durant els anys fins a convertir-se en un referent el sector. El seu reconeixement va ser a la Innovació Contínua.

Agrícola Marcilla S.L. va ser el següent en rebre un reconeixement, en aquest cas a la Sostenibilitat Empresarial. L’empresa familiar i local estan especialitzats en el sector de l’hostaleria aconseguint comercialitzar el cafè per tot el món.

Lotify, empresa vinculada a LYNE Group, es dedica a crear una experiència corporativa que va més enllà de la relació entre empreses i equips amb la confecció de lots. En el seu cas, van obtenir el premi a l’Emprenedoria. Seguidament, va arribar el torn de Nadico, l’empresa dedica a l’enginyeria, arquitectura i consultoria industrial. L’empresa de Parets del Vallès va rebre el premi a la Implicació al Territori.

El penúltim premi de la nit va ser per Lleal S.A.U., amb el reconeixement de la Trajectòria Empresarial, ja que des de 1874, l’empresa que treballa pel desenvolupament de la tecnologia destinada a la indústria de procés, ha anat passant de generació a generació.

Seguidament, la UEI va entregar el premi a la Responsabilitat Social i un xec solidari a Dani Amatller per “Més que Ciència”, un projecte altruista per fer viatjar a la gent gran amb la realitat virtual. Finalment, l’últim reconeixement de la nit va ser pel Sr. Francesc Sagalés, president de la companyia d’autobusos Sagalés, amb el reconeixement a la Trajectòria.

L’entrega de premis va finalitzar amb el parlament de la consellera d’Economia i Hisenda Natàlia Mas que va intervenir amb un discurs sobre el finançament singular de l’economia catalana.

La Nit Empresarial va comptar amb l’esponsorització de Grup Montaner, Ecovergy, JDA, Occident, Quadis, Banc Sabadell, Ifeu i Cervera Vins i amb la col·laboració de Vexco Solutions, WAITSER, Ledr, Sanchis Mira – Antiu Xixona, Mas de Sant Lleí, Degroof Petercam, HGC Global Communications, Vallès Oriental Televisió VOTV, Sertrans, ESPAI ESPORT WELLNESS SL, LOLA CASADEMUNT, FERSIX, La Roca Village, Aszende, TopFly Drone i l’Estudi Gràfic Vicenç Prims.