El passat dilluns 18 de març es va dur a terme la junta i l’assemblea de l’Associació d’Empresaris Polígon Palou Nord (AEPPN) a la seu de la Unió Empresarial (UEI). En la trobada, Lluís Taverner, director general de PILZ, va agafar el relleu de la presidència de l’AEPPN a la Sra. Pepita Maymó, administradora de l’empresa Ballestas JJM, a la qual se li va agrair la tasca i dedicació a l’Associació durant els 14 anys que portava en el mandat.

En aquesta legislatura, s’ha format una nova junta directiva amb Lluís Taverner com a president i la renovació en el càrrec de Joaquim Colom, com a vicepresident primer, i Antoni Sánchez de Bengar com vicepresident segon.  La Sra. Pepita Maymó continuarà vinculada a la junta com a vocal, acompanyada de Josep Grau de Genca, Guillermo Torrecilla d’ECA-SICI, Francesc Camp de Camp Instal·lacions, Joaquin Sánchez de Pneumàtics Sánchez i Sebastià Llorenç de Llorenç GMR. Com a noves incorporacions, entren a la junta directiva Antonio Orcha de AGCO, David Ferrer de BOMBAS SACI i Aitor Leunda de Mengual.

A més, durant la reunió es van tractar diferents temes rellevants pel correcte funcionament i millora del Polígon Palou Nord. Entre les accions cal destacar, es troba la solució trobada amb l’Ajuntament de Granollers per a la gestió de l’entrada de camions a la Ronda de Granollers pels vehicles de gran tonatge pertanyents a les empreses del polígon i que fan ­­ús habitual d’aquesta via. D’altra banda, també s’ha previst una trobada d’empresaris del polígon amb l’objectiu de conèixer les preocupacions de les empreses instal·lades a més de seguir promovent l’associacionisme i les sinergies entre les empreses.