· Ambdues empreses han signat el conveni digitalment que afavorirà a tots els associats de la UEI

La Unió Empresarial i Inigest han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració en favor dels associats de la patronal. Aquest acord permetrà augmentar el nombre de serveis que avui dia ofereix la UEI incloent-hi el de la gestió d’ajuts i de finançament públic a través de l’empresa col·laboradora.

En el marc de la situació de la Covid-19, hi ha hagut moltes empreses que no han sabut tramitar les ajudes que ha donat la Generalitat de Catalunya. Tot i que des de la Unió Empresarial s’ha informat en tot moment de les subvencions disponibles, la dificultat de la gestió en el tràmit de les subvencions ha fet perdre el temps a molts empresaris/es.

L’objectiu d’aquest acord és precisament aquest: informar a l’associat de la UEI de les ajudes que té disponible i resoldre-li tots els dubtes que es tingui referent a la gestió. Tot això d’una forma gratuïta. D’altra banda, Inigest oferirà condicions especials per a totes aquelles empreses que formin part de la Unió Empresarial i contractin els serveis de l’empresa col·laboradora per a la gestió i realització d’aquest tràmit de sol·licitud de subvencions.

D’aquesta manera, la UEI es beneficiarà d’aquest acord augmentant el ventall de serveis a oferir als seus associats: representació, assessorament, formació, borsa de treball i visibilitat.