· L’empresa de telecomunicacions passarà a ser col·laboradora de la Unió Empresarial, oferint grans avantatges als seus associats/des

La Unió Empresarial (UEI) ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa de telecomunicacions de Goufone. D’aquesta manera els associats/des a la patronal del Vallès Oriental podran gaudir d’un ampli ventall d’avantatges especials per contractar els serveis d’internet fibra òptica, televisió digital, telefonia mòbil i fixe.

L’acord s’ha dut a terme a la seu de la UEI, a Granollers, on han participat en l’acte de signatura el director general de la UEI, Joaquim Colom, el gerent de Goufone, Albert Boix i Rubén Rubio, tècnic comercial responsable d’empreses de Goufone. Aquesta no serà la primera passa que farà l’empresa de telecomunicacions en territori vallesà, ja que avui dia ja disposen d’una botiga de la companyia al municipi de Bigues i Riells. A més a més, l’empresa de Gurb (Osona) ha anunciat que el pròxim 26 de març inauguraran una nova botiga al centre de Granollers.

L’empresa gurbetana es troba en un procés d’expansió, i per ara té cobertura a diferents comarques de Catalunya com la Garrotxa, el Maresme, el Berguedà, el Gironès, i ara amb més representativitat al Vallès Oriental. Amb aquest acord, Goufone passa a ser col·laborador directe de la UEI, i tots els associats/des a la patronal podran gaudir d’unes condicions especials amb el codi: UEI2021.

Per sol·licitar aquests avantatges heu de contactar primer amb la Unió Empresarial al 938 604 700 o al correu electrònic de comunicacio@uei.cat.