· El conveni de col·laboració servirà per seguir abastint a les empreses de la UEI el material necessari per garantir les mesures de prevenció del coronavirus

La Unió Empresarial (UEI) ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa de material anti Covid-19, Felmar Salud. Des de la primera comanda, el desembre del 2020, la UEI ha pogut oferir material sanitari homologat, distribuït per l’empresa de Canovelles, a tots els seus associats. La gestió d’aquest nou servei ha estat catalogada per les empreses de l’entorn com “còmode, àgil i eficaç”.

L’acord de col·laboració s’emmarca en un context de crisi sanitària i econòmica, on les empreses del Vallès Oriental han patit les conseqüències de la Covid-19. Diuen que de cada crisi sorgeixen noves oportunitats i així ha estat. La UEI, gràcies a Felmar Salud, ha proporcionat als seus empresaris més de 3.000 tests d’antígens, i una àmplia quantitat de mascaretes quirúrgiques. Aquest tipus de material ha servit perquè les empreses poguessin millorar la seguretat dels seus treballadors, prevenint possibles contagis del virus.

Tot i estar col·laborant durant cinc mesos, ha estat aquesta setmana quan s’ha dut a terme, a la seu de la UEI, Granollers, la signatura del conveni. Han participat en l’acte el director general de la UEI, Joaquim Colom, i els dos directors generals de Felmar Salud: Roger Pascual i Iván Meseguer. D’ara endavant, ambdues entitats es comprometen a seguir treballant plegades per abastir les necessitats de les empreses de l’entorn de la Unió Empresarial en material anti Covid.