· Ambdues empreses han signat un nou conveni actualitzat que afavorirà a tots els associats de la UEI

La Unió Empresarial (UEI) i Bellavista Enginyeria han signat aquesta setmana una pròrroga del conveni de col·laboració ja existent. Aquest acord permetrà actualitzar els serveis de l’empresa d’enginyeria vallesana, amb un ventall més ampli d’avantatges pels associats/des de la patronal.

Amb la prolongació de dos anys més, la UEI i Bellavista Enginyeria celebren més d’una dècada col·laborant junts, des del 2009 fins avui. La relació sempre ha estat lligada al territori i el seu potent teixit empresarial. D’aquesta manera, patronal i empresa seguiran creant sinergies i negoci al Vallès Oriental, d’on són originàries.

L’objectiu d’aquest acord és el coneixement dels nous serveis per part de Bellavista Enginyeria, i que gràcies a la UEI podrà oferir als seus associats/des d’una forma preferencial. L’empresa d’enginyeria es compromet així a assessorar gratuïtament i a donar preus avantatjosos a les empreses de la Unió Empresarial.

Amb aquesta renovació de l’acord, la UEI segueix el seu procés de renovació dels convenis per tal de donar els millors serveis als seus associats. Amb aquest ja són cinc els convenis de col·laboració signats o actualitzats de la patronal en aquest 2021.