· L’empresa FCA Consulting va dur a terme la Jornada sobre màrqueting digital

El passat divendres 30 d’octubre, l’empresa associada a la Unió Empresarial d’FCA Consulting va dur a terme una Jornada formativa en màrqueting digital nomenada “Fes créixer la teva empresa d’una forma més ràpida“. La Jornada es va celebrar amb un format híbrid: presencialment o telemàticament -via ZOOM- i va ser tot un èxit.

La sala d’actes de la UEI feia temps que no feia tant goig; taules preparades, papers ordenats a sobre el tapís negre, revistes a punt, i tot això garantint les mesures de prevenció de la Covid-19 pertinents. Els espectadors virtuals es van començar a connectar, mentre els assistents presencials s’asseien al seu lloc preestablert.

Després d’una breu presentació de l’acte a càrrec de l’Aleix Colom, Community Manager de la UEI, va agafar el relleu la Sylvie Cabo com a ponent i CEO d’FCA Consulting. Quins són els secrets per fer créixer un negoci? Aquesta era la qüestió principal a resoldre.

Com es poden augmentar les teves vendes en moments com els actuals, en plena pandèmia?

La ponent va anar resolent a poc a poc tots els enigmes sobre l’èxit del màrqueting digital, posant sobre la taula els punts més importants a destacar:

  1. Bon posicionament SEO/SEM.
  2. Fer el seguiment de cada client.
  3. Segmentació de la teva agenda de contactes per interessos i ofertes personalitzades.

Els assistents van poder aprendre sobre aquelles aplicacions/eines digitals més útils: Mailchimp, Bitly, Hootsuite o Hubspot. La Jornada va concloure amb una petita presentació per part de tots els espectadors, afavorint així al networking posterior, sempre seguint el protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19.

Una gran Jornada, que va servir als ponents per establir sinergies empresarials entre ells, i que d’ara en endavant hauran de posar en pràctica tota la teoria apresa.