· La Taula Vallès Oriental Avança (TVOA) ha estat el principal impulsor de la iniciativa

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha creat el MarketplaceVO, una plataforma comarcal d’empreses i productes de la zona. L’objectiu és fomentar la col·laboració entre empreses de la comarca i ajudar a la difusió dels productes elaborats al Vallès Oriental.

La iniciativa va néixer fruit de la proposta de la TVOA, emmarcada dins del Pla de Reactivació Econòmica i Social, per posar solucions a la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19. El coronavirus ha fet que totes les empreses hagin de buscar solucions, adaptant-se a un nou paradigma, i el MarketplaceVO ofereix moltes d’aquestes respostes que es busquen a les preguntes que sorgeixen.

Finalitat del MarketplaceVO

Per aquest motiu, la intencionalitat del MarketplaceVO és establir una gran base de dades empresarial territorial per poder oferir aquests contactes a totes les empreses afiliades. L’objectiu bàsic d’aquesta plataforma és donar l’oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinergies empresarials entre elles.

Són múltiples els beneficis d’aquesta iniciativa:

  • Trobar proveïdors o clients de proximitat.
  • Promoure les empreses del Vallès Oriental.
  • Cerca del talent i la creativitat en un entorn proper.
  • Networking entre les empreses del territori.

Al MarketplaceVO es pot accedir a través del web del Consell Comarcal i en ell estan geolocalitzades totes les empreses que volen donar-se a conèixer, i és per això que s’anima a totes les empreses del Vallès Oriental a fer ús d’aquesta plataforma.