· El web “poligons.vallesoriental.cat” incorpora informació detallada dels 127 PAE de la comarca

El Consell Comarcal, juntament amb la Taula Vallès Oriental Avança, ha posat en marxa el portal poligons.vallesoriental.cat, un web que incorpora tota la informació detallada i ordenada de tots els PAE de la comarca. El web incorpora les prop de 4.000 empreses censades actualment, amb informació molt complerta de la seva accessibilitat, l’activitat econòmica, els municipis, l’ordenació urbanística, la mobilitat i accessibilitat o els subministraments i serveis.

El nou Portal de PAE neix a iniciativa de la TVOA i s’ha treballat amb tècnics dels ajuntaments, les patronals i els sindicats, on la Unió Empresarial hi ha jugat un paper destacat.

En el transcurs de la presentació, que s’ha fet de forma telemàtica, el conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal, Jordi Manils, ha destacat el potencial industrial del Vallès Oriental, que amb 127 PAE que ocupen 2.825 hectàrees, és la segona comarca de Catalunya amb més PAE, i la tercera en superfície industrial. “Amb aquesta eina que presentem refermem el nostre compromís en la defensa del teixit productiu i la nostra aposta per la modernització del nostre teixit industrial i una ocupació de qualitat per als treballadors”.

El director general de la Unió Empresarial, Joaquim Colom, ha recordat que aquesta era una eina de treball llargament reivindicada pels agents socials, “per poder canalitzar totes les demandes que tenim d’inversions i que en moltes ocasions se’ns escapaven detalls”. Aquesta eina, ha afegit, “la necessitàvem i portarà riquesa al territori”.