· Campanya Solidària de recaptació de mascaretes

Des de la Unió Empresarial (UEI) s’ha posat en marxa avui, dia 18 de març de 2020, la campanya solidària anomenada “Mascaretes Solidàries”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la donació de mascaretes homologades a diferents hospitals del territori, degut a la gran escassetat d’aquest material.

Aquesta campanya neix fruit de les relacions institucionals que té la UEI amb la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, i que degut a la situació excepcional amb la crisi del coronavirus es necessiten mascaretes urgentment.

La Unió Empresarial ha comunicat als seus associats/des aquesta necessitat i la resposta ha estat immediata. Les empreses col·laboradores han donat més de 1.500 mascaretes en poc menys d’una hora. Aquesta campanya té previst estar activa com a mínim dues setmanes –fins el dia 27 de març–. El material que es rebi per part dels empresaris, autònoms o particulars, s’anirà enviant periòdicament i de manera continuada als hospitals del territori que més ho necessitin.

La recaptació d’aquestes mascaretes es farà a la seu de la Unió Empresarial, a l’Avinguda Europa, 21 de Granollers. L’horari de recollida serà de 9:00h a 13:00h del matí durant les dues properes setmanes.

L’Hospital General de Granollers precisa de mascaretes i fa una crida per rebre altres materials també urgents:

  • Bates d’un sol ús, màniga llarga i tancades.
  • Bates impermeables màniga llarga.
  • Guants.

Logotip de la campanya solidària “Mascaretes Solidàries” | Unió Empresarial