· Ambdues entitats han signat el conveni per a la promoció econòmica del sector empresarial del Vallès Oriental

La Unió Empresarial (UEI) i la Cambra del Vallès Oriental i han signat un conveni de col·laboració. L’objectiu és impulsar actuacions conjuntes, compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats i afavorir les seves iniciatives. A més a més, un dels pilars de l’acord és treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn.

El text de l’acord ha estat signat aquest dilluns pel director general de la UEI, Joaquim Colom, i pel president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall. L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions de la UEI (Granollers).

Ambdues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici de les empreses del Vallès Oriental. Així, els socis de cadascuna de les dues organitzacions podran participar a actes oberts com conferències, tertúlies, cicles temàtics i reunions congressuals convocats per l’altra entitat.

També es contempla que els socis de la UEI gaudeixin de descomptes en les activitats organitzades per la Cambra. D’aquesta manera, el mateix principi s’aplicarà als socis de la Cambra per a les activitats que convoqui la UEI.

El conveni signat entre la Unió Empresarial Intersectorial i la Cambra del Vallès Oriental tindrà una vigència de 4 anys, ampliable anualment un cop esgotat aquest termini.