Sánchez Llibre es compromet a realitzar les accions necessàries per engegar el projecte de reindustrialització del Circuit

El president de la Unió Empresarial, el Sr. Joan Díaz, amb altres membres de la junta directiva, van rebre divendres a Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball i a Mª Helena de Felipe, presidenta de Fepime, per demanar la implicació de la patronal en el desencallament del Pla Director Urbanístic del Circuit.

Sánchez Llibre s’ha compromès a realitzar les accions necessàries i de la mà de la Unió Empresarial per “desencallar aquest projecte que pot suposar un increment del PIB de 8M€ i generar 6000 llocs de treball i que podria convertir el Vallès Oriental en l’autèntic Silverstone a Catalunya”. També ha fet esment de la necessitat de trobar noves solucions davant la situació d’incertesa econòmica i ha considerat que aquesta seria una gran contribució a la reindustrialització amb llocs de treball altament qualificats i atracció de talent.

Tots els representants han remarcat la necessitat de tirar endavant aquest PDU, establint així un nou marc urbanístic que permeti explotar les potencialitats del circuit. “Tenim coneixement de moltes empreses que estarien interessades en ubicar-se a la zona, el que seria un motor de tracció per les empreses del territori”, ha afirmat Joan Díaz.

El següent pas acordat és iniciar les gestions per buscar la màxima complicitat del departament de Territori i amb la Conselleria d’Empresa i Treball per fer realitat aquest projecte.