· Aquest programa subvenciona el 100% salari mínim interprofessional en la contractació de persones de més de 30 anys

La Unió Empresarial, juntament amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, posa a disposició dels seus associats un programa subvencionat a la contractació. Aquest està destinat per la contractació de persones de més de 30 anys, i té una subvenció del 100% del Salari Mínim Interprofessional (SMI) els primers 6 o 9 mesos. El programa anomenat «30 Plus» té limitació de places i s’han de sol·licitar abans del 21 de novembre.

En el context actual, en plena situació de Covid-19, es fa difícil incitar a la contractació. La crua realitat és que en comptes de contractar, les empreses estan destinant els seus recursos a fer ERTO, minimitzar despeses, etc. Tot i això, amb el programa «30 Plus» les empreses tenen una oportunitat única de contractar treballadors.

Amb aquest programa els avantatges són múltiples:

  • Formació simultània adaptada al lloc de treball.
  • Tutorització i acompanyament de les persones contractades.
  • Suport en els tràmits de la subvenció.
  • Contracte parcial 6 o 9 mesos.

Aquesta oportunitat estarà disponible fins al 21 de novembre, i serà un servei que la Unió Empresarial oferirà als seus associats/des. S’ha de matisar que les ajudes econòmiques aniran de la mà en funció del SMI proporcional a la jornada laboral del treballador.