La Unió Empresarial ha firmat un nou conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova del Vallès per a la promoció econòmica del Municipi.

La Unió Empresarial ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, que permetrà establir un marc estable de col·laboració, amb la finalitat de procurar la promoció econòmica del municipi i afavorir l’associacionisme.

La signatura es va formalitzar el passat 15 de gener al consistori, entre l’Alcaldessa, Roser Colomé, i el director de la patronal, Joaquim Colom, i amb la presència del regidor de promoció econòmica, Josep Casals.

Aquesta iniciativa contribuirà al desenvolupament econòmic i estratègic del municipi, promovent la competitivitat de les empreses mitjançant el disseny i execució de programes d’adaptació a les peticions empresarials i recolzant la creació de noves empreses.

També s’estableix la proposta de realitzar un estudi del teixit empresarial del municipi amb la finalitat de conèixer quines són les necessitats actuals de les empreses o la gestió de la formació contínua de les mateixes, per tal de millorar les habilitats i les competències professionals de l’empresariat i els seus empleats.

Així mateix, la UEI oferirà ajuda tècnica als joves emprenedors del municipi a través de la seva comunitat LYNE Group, que dona suport i fa créixer les carreres i projectes professionals dels seus integrants.

Amb aquest conveni, la Unió Empresarial continua donant resposta a les necessitats del seu entorn i construint i col·laborant amb els agents econòmics i socials per a generar sinergies.