La Unió Empresarial ha signat un nou conveni amb l’empresa Waitser, que permetrà a les empreses associades a la UEI i els seus gremis adherits contractar joves en l’àmbit de la restauració per a esdeveniments amb millors condicions. Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar als joves en la seva inserció laboral alhora que aquests desenvolupen habilitats com la comunicació, la planificació, la iniciativa, el treball en equip, o l’orientació al client, que l’empresa pot certificar mitjançant una rúbrica avaluable.

Waitser també forma part de LYNE Group, la comunitat de joves talents i inconformistes que es gestiona des de la Unió Empresarial i a la que la patronal dona suport. Amb aquest acord, la UEI posa en relleu la seva vocació de generar un impacte positiu en la comunitat jove, així com la seva contribució a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Nascuda el 2022, Waitser va més enllà de la contractació de cambrers, sinó que formen talent jove per a que els esdeveniments siguin un èxit a través d’un equip qualificat, de l’eficiència i del valor social que generen a través del seu desenvolupament personal i professional.

En aquest temps, han format a més de 290 joves i han ajudat a més de 130 empreses en més 600 serveis. Des de la seva inicial col·laboració, la Unió Empresarial ha aconseguit 65 contractacions a través d’empreses associades de la comarca i s’ha donat feina a 35 joves waitsers.