El passat dimarts 18 de juny el Cercle d’Empresaris de la Unió Empresarial (UEI) va acollir a Jose Luis Criado i Jordi Juvanteny, en un dels dinar-tertúlia celebrat a la seu de la UEI on van assistir una trentena d’empresaris del Vallès Oriental, els quals van poder compartir taula amb els empresaris i participants de 34 edicions del Dakar.

La ponència va començar amb la presentació de l’acte per part del director general de la Unió Empresarial (UEI), Joaquim Colom, i del president del Gremi d’Automoció de Catalunya, Domingo Comas, els quals van introduir els ponents i van llançar-li la pregunta: Per què un notari i un arquitecte tècnic s’animen a participar en el Ral·li Dakar?

“És pel nivell d’il·lusió, d’activitat, de ganes de fer coses, però també hi ha un component molt important d’imaginació. Els que em coneixeu per la meva professió sabeu que no sóc una persona cartesiana, sinó que intento buscar solucions a les coses, com vosaltres els empresaris esteu tot el dia buscant solucions a problemes que potser altres persones no hi arribarien”, apuntava Jose Luis Criado.

Criado va donar pas al seu company i pilot del Dakar, Jordi Juvanteny, el qual va fer una petita presentació dels dos participats del ral·li i va explicar quins objectius es van posar quan van començar a participar en la competició.

La ponència va continuar explicant els valors que es necessiten per dur a terme el Ral·li Dakar, com el treball en equip, la disciplina, l’esforç o l’ambició, sempre fent el paral·lelisme amb els empresaris i com s’hauria de dirigir o gestionar una empresa. El discurs, distés i entretingut, va anar acompanyat de les experiències dels pilots en la seva participació durant tots aquests anys en el Dakar.

Per finalitzar la ponència, els dos pilots, van voler mencionar la seva implicació amb la Fundació Vallès Oriental, de la qual Jose Luis Criado n’és el secretari. Un cop finalitzada la xerrada, es va dur a terme un tast de vins a càrrec del CEO de Raventós, Ramon Raventós, i de Carles Datsira, que van fer una petita ponència sobre la nova vinya de Raventós. Els empresaris van poder gaudir d’un petit tast de vins abans de començar a dinar.

Un cop finalitzat el dinar, tots els assistents, junt amb Jose Luis Criado i Jordi Juvanteny, van fer-se una fotografia al camió, utilitzat en l’última edició del Ral·li Dakar, esponsoritzat, entre altres empreses, per KH7, Ecovergy, Ballestas J.J.M i EPIDOR, totes elles presents en el dinar.