L’Associació d’Hotels del Vallès Oriental (HVO) iniciarà el projecte ENHOTELS a partir del mes de novembre d’aquest mateix any. L’objectiu és el de promocionar el sector turístic i d’hosteleria a través de la cultura vitivinícola del territori DO Alella. D’aquesta manera es preveu incentivar l’ocupació d’hotels i restaurants després de la crisi soferta arrel de la Covid-19.

La promoció del sector turístic i gastronòmic és un dels objectius que es va marcar la presidenta de l’HVO, Sílvia Brunet, a l’inici del seu mandat. Gràcies a la insistència, i juntament amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i el Consell Regulador de la DO Alella, s’ha aconseguit.

Experiència amb tast de vins

ENHOTELS és un projecte que se sustenta a partir del tast de vins. Aquesta activitat estarà conduïda per un professional encarregat de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera. La idea és que un públic de proximitat de perfil generalista, no necessàriament expert en la matèria, pugui gaudir coneixent el producte vitivinícola DO Alella –engloba les comarques del Vallès Oriental i el Maresme–.

La intenció és que els tasts de vins es realitzin els dijous del mes de novembre, i en una ubicació concreta, com per exemple els hotels associats a HVO. D’aquesta manera, i seguint les mesures vigents de prevenció i seguretat de la Covid-19 les empreses que s’hi vulguin adherir ho hauran de fer a través de l’hotel participant o a través de la plataforma www.enoturismealella.cat.