Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Basada en el seu primer llibre del mateix títol, recorre les tres ‘A’ en les que es basa La Llei de l’Acció: autoconeixement, actitud i acció. Inspiració basada en metodologia, tècniques i fórmules per donar el pas cap a l’Alt Rendiment.

Motivació en estat pur amb un storytelling trepidant, per deixar a l’audiència realment en estat de shock.

PONENT: SR. LLUIS SOLDEVILA

Lluís Soldevila és un accelerador de persones. Aplicant metodologies, fórmules i lleis, acompanya persones a assolir el seu èxit i a empreses a aconseguir resultats superiors. Compagina la seva tasca com a consultor, formador i conferenciant amb la docència a ESADE Business School, d’on és professor des de 1999.

Com a consultor, aplica el rigor de mètode, la practicitat i la transferència al dia a dia dels conceptes que exposa. Les seves sessions són descàrregues d’energia, incitant el pas a l’acció dels assitents. Les qualifica de sessions d’agitació, provocant canvis en els assistents que perduren en el temps.

Enginyer superior en informàtica, va començar la seva carrera al Grup Deutsche Bank el 1995. Finalment, com Head of New York Office, va ser responsable de l’obertura de la filialtecnológica de el grup en USA el 2007. Va veure la caiguda del sistema financer des del seu privilegiat despatx del número 14 de Wall Street. Des de 2010, s’aplica tot l’après en els seus 15 anys exercint com a directiu en 7 països.

El seu perfil tecnològic unit a l’experiència gestionant grans equips, fan que el seu discurs cali en l’audiència a generar teoria des de la pràctica, aportant credibilitat. La seva passió per ajudar les persones i organitzacions a arribar al seu màxim potencial, l’ha portat a publicar tres llibres. En Éxito se escribe con A, exposa les seves 3 As per a l’èxit: autoconeixement, actitud i acció. En Morder el hielo, ens porta a través dels tres tipus de canvi que hem de dominar: l’intern, l’extern i l’imprevist. I el nou; Digital Thinking, on ens guia pels deu tret del Líder Digital.

Les seves conferències i seminaris, impartits per tot el món, l’han portat a col·laborar amb empreses com Pepsico, Corona, Amstel, Cambra de Comerç de Bogotà, Colombina, Novartis, La Caixa, Banc Sabadell, Leroy Merlin, Barceló Hotels, Remax, Iberostar, Rosa Clarà, AXA, Altran, Mora Banc, Baker & McKenzie, Chupa Chups, Deutsche Bank, Planeta, Futbol Club Barcelona, ​​Mango, Ferrer, etc.

Col·labora habitualment en mitjans de comunicació a Espanya i Llatinoamèrica, com La Vanguardia, El País, RNE, RTVE, El Temps de Colòmbia, Telemedellín o Guatevisión. Actualment té la seva secció setmanal sobre alt rendiment personal en el programa TIPS de RTVE. Amant de les motos, la música i el triatló, viu en plena natura a prop de Barcelona, ​​on gaudeix del seu il·lusionant projecte familiar.

INSCRIPCIONS AQUI

DADES D’INTERÈS:

Aforament limitat a 25 empresaris.

Socis CERCLE D’EMPRESARIS: GRATUÏT

Socis d’altres associacions o gremis adherits i NO SOCIS: 50 € + IVA

És imprescindible fer la inscripció.

Les inscripcions es formalitzaran per rigurós ordre d’arribada.