Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Si sumem el que deia Albert Einstein; “No podem resoldre els problemes pensant de la mateixa manera que quan els hem creat” i el que deia Plató; “Pots descobrir més d’una persona en una hora de joc que en un any de conversa” és com si estiguéssim definint la metodologia LEGO© SERIOUS PLAY©, una metodologia que promou la reflexió, la comunicació efectiva i la resolució creativa de problemes.

Els dos consultors de linkbig.cat, i facilitadors oficials certificats per LEGO© SERIOUS PLAY©: Roser Vinyet i Eduard Barri, et conviden a venir i viure aquesta experiència en primera persona, ja que és la única manera de comprendre tot el potencial i profunditat  d’aquest “joc seriós” amb una gran base científica que avala el seu èxit i ús recurrent en companyies i organitzacions com: Coca-Cola, Google, la N.A.S.A., O.N.U. entre altres per a resoldre grans reptes.

Segons estudis de la  “OMS”, Organització Mundial de la Salut, per cada 1 € invertit en formació i benestar dels empleats el “ROI”; retorn de la inversió, és de 4,38€ de mitja per empleat.

Amb LEGO© SERIOUS PLAY© aprendrem a anar amb bicicleta pujant-hi i pedalant des del minut zero. Des del joc, descobriràs molt més del que imagines, de tu i de com resoldre els reptes de la teva empresa.
 

T’hi atreveixes?
DIRIGIT A:

  • Gerents i Directors generals
  • Directius (que tenen equip al càrrec)
  • Caps i Directors de RRHH

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA