Quins són els beneficis de ser mentor de start-ups?

Com ja saps, des de la UEI hem impulsat el projecte LYNE Group, una comunitat de joves inconformistes que uneix a joves amb inquietuds que volen fer créixer les seves carreres i projectes professionals. Estem convençuts que cal recolzar la iniciativa emprenedora i els emprenedors com a motor de competitivitat i d’innovació.
Els emprenedors són somiadors que viatgen al futur i tornen al present per fer realitat el seu somni. Els emprenedors són aquells que decideixen prendre un camí nou, un camí pel qual no existeixen mapes, ni cartes de navegació.
Però, sabies que les estadístiques diuen que 9 de cada 10 startups que comencen acaben desapareixent?

El camí de l’emprenedor no és fàcil. Per això és tan important que, a les fases inicials dels seus projectes, els emprenedors comptin amb el suport d’un mentor que ja tingui experiència en el món de l’empresa. Un mentor que estigui acostumat a gestionar incertesa i que sàpiga que una errada no és un fracàs, sinó un trampolí que ens fa cada cop més forts i ens acosta als nostres objectius.
Vols saber com pots ajudar a aquests joves? T’agradaria contribuir a fomentar l’emprenedoria al nostre territori? 

El pròxim 8 de juny organitzem una jornada, de la mà d’en Pep Garcia, General Manager de Maxchief Europe per tal d’explicar-te aquest projecte que, n’estem segurs, es convertirà en una experiència molt enriquidora per a la teva vida professional.

A la UEI ja som uns quants els empresaris que hem engegat un equip de mentors, i ens agradaria comptar amb més persones com tú, que poden aportar valor als joves emprenedors i ajudar-los a convertir-se en els empresaris del futur.
Inscripció gratuïta