Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

WEBINAR ONLINE EN DIRECTE GRATUÏT. Descobreix què són i quins tipus de projecte poden accedir als fons europeus.

Com accedir a les ajudes del programa de Fons Next Generation EU ?

El 18 de febrer de 2021 a les 10:00h APUNTA’T! Places limitades.

En la ponència s’analitzarà la informació disponible fins a aquest moment sobre el Programa d’ajudes a fons perdut Next Generation EU previst per a la reactivació econòmica del nostre país, els seus objectius, imports i condicions, així com els projectes d’innovació i inversió que podran ser objecte de finançament.

Serà el major paquet d’estímul mai finançat a través del pressupost de la UE. Coneix de primera mà una mica més detalladament què significa la iniciativa #NextGenerationEU, un projecte extraordinari que llança la Unió Europea en resposta per la crisi deslligada pel Covid-19.

En aquest webinar, intervindran diversos experts que ens explicaran, Què és i com plantejar els projectes per a accedir als fons europeus, ja que Europa ha establert criteris molt estrictes tant en els eixos com en els plans a invertir.

T’explicarem:

  • Quins són els fons europeus previstos per a la reactivació econòmica del nostre país, els seus objectius, imports i condicions, així com els projectes d’innovació i inversió que podran ser objecte de finançament.
  • Tipus de projectes poden accedir als fons europeus. Ajudes per a fomentar el pacte verd, la transformació digital i impulsar la competitivitat industrial.
  • Com accedir als fons europeus. El pla per a la seva concessió.