Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

S’obre una nova etapa a la Unió Empresarial amb el relleu del president per la qual cosa estem treballant en el Pla estratègic de l’entitat al qual hem nomenat UEI: Horitzó 2030.

La UEI és la representant dels Gremis i Empresaris de Catalunya, sobretot del Vallès Oriental, i actua com a veu autoritzada davant tots els organismes, públics i privats, econòmics i socials. Amb un equip jove, innovador i disruptiu està impulsant la construcció d’un projecte patronal sòlid i modern que defensa la competitivitat del nostre teixit empresarial.

Volem una UEI compromesa amb les empreses associades i amb el territori que ens acull. Una associació transparent i cohesionada, que acompanyi l’empresariat i que aprofiti la força de la unió per a defensar els seus interessos amb una sola veu. Ja som un referent, però encara ho hem de ser més, per la qual cosa volem contribuir a marcar el pas del desenvolupament de la nostra comarca.

La realització d’aquest Pla és una gran oportunitat per compartir el model de futur desitjable i possible de la patronal. Per això volem que sigui elaborat de manera participativa i buscant el consens entre els nostres associats i entitats a les que representem.

Què esperes de la UEI-CERCLEM?

És per tot això que hem decidit organitzar un dinar tertúlia amb un Grup d’empresaris per tal de presentar, compartir i debatre la primera versió del pla estratègic de la Unió Empresarial. Ens interessa molt saber de primera mà el que els Empresaris i Empresàries esperen de la nostra entitat.

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència i que compartissis amb nosaltres aquesta jornada. Si ens vols acompanyar, pots apuntar-te a l’enllaç que adjuntem a continuació.

La presentació anirà càrrec del nou President de la UEI el Sr. Pep Garcia.

Pep García, nuevo presidente de la Unión Empresarial