Polítiques Industrials a Catalunya

El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia el pròxim 29 de febrer amb Oriol Alcoba, Enginyer Industrial, Excecutive MBA i AMP (Advanced Management Program).

Oriol Alcoba, Director General d'IndústriaORIOL ALCOBA

​El novembre de 2022 va ser anomenat director general d’Indústria, fins aleshores ha estat director general d’Esade Creapolis, el parc empresarial i de coneixement de l’escola de negocis Esade.

Ha estat col·laborador acadèmic d’Esade i professor associat de la UPF en àmbits relacionats amb la gestió de la innovació i la tecnologia.​

També ha estat expert extern de la Comissió Europea, assessorant i avaluant polítiques i projectes relacionats amb l’impacte econòmic i social de la recerca, la tecnologia i la innovació.

Fins al desembre de 2016, va ocupar el càrrec de director de transferència i valorització de tecnologia d’EURECAT, el centre tecnològic de referència a Catalunya. Anteriorment, havia estat gerent de l’àrea de Transferència de Tecnologia de la Generalitat de Catalunya a ACCIÓ i, fins al 2009, va ser director de Desenvolupament de Clústers al 22@Barcelona. Abans va ser responsable de contractes de serveis a Fomento de Construcciones y Contratas. Va iniciar la seva carrera professional com a tècnic de projectes de R+D a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Inscripcions AQUÍ