Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular

El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia el pròxim 8 de maig amb Natàlia Mas, consellera d’Economia i Hisenda.

NATÀLIA MAS GUIX

És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra (UPF/ESCI). Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d’Europa (Bruges, Bèlgica), gràcies a una beca del Patronat Catalunya-Món, i un altre màster en Gestió de Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units).

Actualment és consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. Fins a l’actualitat, ha estat directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball i consellera delegada d’ACCIO.

Entre el 2019 i el maig de 2021, va ser secretària d’Economia del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i el 2018 secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Entre el 2016 i 2018 va ocupar el càrrec de directora d’Anàlisi Econòmica.

La seva carrera professional fora de l’Administració pública l’ha desenvolupat a diverses institucions nacionals i internacionals, com a directora d’Entorn Financer a la Direcció de Macroeconomia i Entorn Financer del Banc Sabadell l’any 2015 i 2016. Entre 2004 i 2015 va treballar al Banc Central Europeu (Frankfurt am Main), primer com a economista a les direccions generals d’Economia (divisió d’Afers Exteriors) i d’Estadística (divisió d’Estadístiques Monetàries i Financeres). Des del 2010 treballava com a experta en Estabilitat Financera a la Direcció General de Política Macroprudencial i Estabilitat Financera. Prèviament, havia treballat com a consultora del Banc Mundial (2009) en la unitat d’assessorament per a la captació d’inversió estrangera.

INSCRIPCIONS AQUÍ