Sinergies entre l’Alta Competició i el Món de l’Empresa

El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia el pròxim 18 de juny amb José Luis Criado, notari i pilot de ral·lis.

José Luis Criado, notari i pilot de ral·lis

Nascut a la Roca del Vallès, és notari des del 1988. A més, és el pilot espanyol amb més participacions en el Ral·li Dakar amb un total de 33 presències, de la qual només va estar absent en l’edició del 2020 en patir la COVID uns dies abans de partir a disputar la prova.

Ha aconseguit en l’edició 2024 proclamar-se campió d’aquesta prova esportiva en la modalitat de camions, fent història en proclamar-se el primer guanyador de la categoria Mission 1000 de camions del Raid Dakar.

La ponència tractarà de posar en valor l’esforç i el sacrifici que suposa la participació en una carrera tan dura com el Dakar en connexió amb el dia a dia de les empreses, en el sentit que en tots dos casos s’enfronten a escenaris d’incertesa en circumstàncies inesperades i extremes.

Així mateix, expressar el valor de la col·laboració, el sacrifici, l’esforç i la solidaritat per desenvolupar projectes professionals, esportius i personals. Es tracta de compartir valors i projectes tant a l’àmbit de l’empresa com al de la competició.

INSCRIPCIONS AQUÍ