Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia

Dijous, 23 de novembre de 12.00h a 15.00h

El Cercle d’Empresaris organitza un dinar-tertúlia el pròxim 23 de novembre amb Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia, on tindrem l’oportunitat de compartir amb ella una ponència on tractarem els següents punts:

  • Què passa amb la tecnologia?
  • I amb la intel·ligència artificial?
  • Com ens preparem?
  • Com ens afecta nivell d’empresa i persones?
  • Serem tots enginyers de prompts?
Inscripcions AQUI

ÀUREA RODRÍGUEZ

L’Àurea Rodríguez és experta en innovació i tecnologia amb més de 20 anys d’experiència en múltiples responsabilitats en organitzacions, administracions i empreses tecnològiques.

Ha estat directora d’Innovació Empresarial a ACCIÓ i gerent de centres tecnològics.

Actualment és directora interina de la filial Sud- Oest del European Institute of Innovation & Technology (EIT)Culture and Creativity, forma part de comitès d’indústria i innovació, fundacions i consells d’administració de diverses empreses. És experta de la xarxa Los100deCotec de la Fundació COTEC i Premi Gaudí Gresol a l’Excel·lència i Notorietat en Tecnologia i Innovació 2023.

Com a autora ha estat guardonada recentment amb el Premi de l’associació internacional d’Humanitats Digitals Hispàniques per la millor iniciativa de comunicació en mitjans socials en 2022 gràcies a SINERGENTES i el seu primer llibre ‘Antes muerta que analógica’, on explica com la tecnologia ens afecta en el nostre dia a dia.