Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

La incorporació de les dones al mercat laboral està suposant un repte per a les empreses, implicant un nou enfocament de les polítiques de recursos humans. Però la seva incorporació al mercat laboral suposa enfrontar-se a nombrosos obstacles, no sols de caràcter normatiu. La tradicional concepció de la divisió dels papers dels homes i les dones en la societat fa que continuïn existint situacions de desigualtat que han de ser corregides mitjançant la implantació d’accions positives que compensin aquests desequilibris.

Les organitzacions han d’impulsar plans d’igualtat que ajudin a reduir les diferències imperants en les plantilles, ja sigui en qüestió d’equitat entre el nombre d’empleats i el d’empleades, en els salaris o en el nombre de directius i directives. En fer-ho aconseguiran nombrosos beneficis, així com l’avanç del conjunt de la societat en qüestions d’igualtat de gènere.

La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també com a factor de competitivitat per a les empreses.

En aquesta jornada parlarem de:

  • Plans d’igualtat.
  • Bretxa salarial.
  • Igualtat d’oportunitats.
  • Informació de la normativa en matèria d’igualtat de gènere.

 

Per fer les inscripcions feu click AQUÍ.